Cyberpunk 2077 - 43 gigás frissítés érkezik majd

Az újságírók és youtuberek egy része már rátehette a mancsát a CD Projekt RED szerepjátékára, így tudtuk meg, hogy az anyaghoz egy 43,5 gigás frissítést is betáraztak már a készítők. Szerencsére nem az első napon kell letöltenünk.

Úgy tűnik, jövő héten végre tényleg megjelenik a Cyberpunk 2077, legalábbis az újságírók és a youtuberek egy része már javában teszteli a régóta várt szerepjátékot. Így tudtuk meg azt is, hogy a fejlesztők már egy 43,5 gigás frissítést is betáraztak a címhez.

Ez a rossz hír, a jó pedig az, hogy a CD Projekt RED PR-osa, Fabian Mario Döhla szerint az emlegetett update-et nem az első napon kell majd letöltenünk, hanem valamikor később - ennél több konkrétumot már nem árult el, és arról sem beszélt, hogy mire számíthatunk majd első napos javítás címén.

A hivatalos gépigény alapján a Cyberpunk 2077 egyébként PC-n legalább 70 GB-ot fog telepíteni, és bár a konzolos változatok kapcsán nincsenek formálisan is megerősített infóink, egy korábbi szivárgás szerint a PlayStation-kiadás 80 GB körül lehet. A játék december 10-én jelenik meg, PC-n december 7-én, konzolokon pedig december 8-án indul az előtöltés.

33 komment - szólj hozzá!