Cyberpunk 2077 - 43 gigás frissítés érkezik majd

Az újságírók és youtuberek egy része már rátehette a mancsát a CD Projekt RED szerepjátékára, így tudtuk meg, hogy az anyaghoz egy 43,5 gigás frissítést is betáraztak már a készítők. Szerencsére nem az első napon kell letöltenünk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
#25: Tudom, hogy unalmas, de Nintendo játéknál nagyon ritka a patch-elés programhiba miatt.
99.9% content update, vagy új feature 1st party címeknél.
#32
#28: +1 Hát kb. finoman szolva vicces akarmelyik generic COD-al hasonlitgatni, Eg hogy teszem azt 70-80GB helyett lesz a C2077 115GB, az meg mindig nem 300GB..

Amugy meg ja, ahogyan itt elottem is irjak ha 400GB is kellene majd a C2077-nek az osszes DLC-vel + 100+ moddal, akkor is kellene! ;D

Ezert nem akadnak itt ki az emberek tobbsege ezen, mint a COD-nal, roviden...
#31
#28: ha 400gb lene is kell a cyberpunk de azert na! kel a tarhely. azert a cod 300+ merete vic!
#30
#21: koszonom az jo lene!
#29
#24: Mert valószínűleg most fejezték be a hibák javítását a halasztás után és a játék már vagy 2 hónapja aranylemezen van.
Az a 43GB patch az valószínűleg az az 1 hónap munkája amit halasztottak.
#28
#20: Ha 200 giga lenne se akadnék ki, a cod 300+-os mérete miatt inkább.
#27
#26: #25 #26 Köszönöm a választ, így már világosabb egy kicsit. :)
#26
#24: Menet közben (gondolom) felfedeznek hibákat. Viszont, már aranylemezre (kiadás/gyártás) került. Ezeket a menet közti hibákat (gyártás, logisztika, stb míg hozzád kerül) tudják orvosolni, xsiszolgatni így amikor kézhez kapod a lemezt, már játszhatsz de lesznek benne hibák (lehet nálad pont nem) viszont a patch jó esetben orvosolja. Nagyjából :)
#25
#24: Persze, el tudom magyarázni. Amióta a CD-s játékokat leváltották az online játékok, azóta sem volt egyetlen darab sem, amit patch-ek nélkül lehetett volna letölteni, hiszen mindig az aktuális patch-elt verziót szeded le. Itt a szóban forgó dolog annyi, hogy egyesek előbb kapták meg a hozzáférést a játékhoz és tudnak is vele játszani - de nekik persze le kell majd tölteni az első napi patch-et.

Illetve, amikor volt hír, hogy a játék aranylemezre került (október elején), akkor ment gyártásba a sok konzolhoz való lemez. Használj egy konzolos, lemezes verziót és töltsd le hozzá az október óta elkészült patch-et! Érted a logikáját.

Tehát ha te a játékot csak fél év múlva veszed meg és töltöd le, akkor nem az lesz, hogy leszeded és utána egymás után jönnek a terrabájtos patch-ek, hanem akkor már az a verzió jön le, amiben minden benne van, amit a fél év alatt beletettek. Kivéve, ha az addigra 8 hónapos lemezes verziót telepíted - de akkor is összegzett patch-et kapsz.
#24
Valaki eltudná nekem magyarázni ezeket a day one patch dolgokat? Mármint ha tudják, hogy vannak benne hibák és egyből kell egy patch, és kész is van az a patch, miért nem alapból úgy adják ki a játékokat, hogy tartalmazza a javításokat? Vagy az megint csak tolná a megjelenéseket, vagy hogy van ez? Régebben is így lett volna, vagy a játékok mérete miatt van erre szükség?
#23
#19: Eddigi tapasztalataim szerint (Konzolvilág), a játékot a megjelenés előtt egy nappal kézhez kapom.
#22
Felőlem 500 GBt is vihet, Mass Effect trilogy remasterig kihúzom vele.
#21
#20: Nem valószínű. A patch általában inkább felülírja a dolgokat, tehát valószínűleg nem sokkal lesz nagyobb.
#20
80+45 gb ? ez komoly? most akkor öszesen 125gb les?
#19
#18: Én a dobozos GoG-os verzióval beszoptam az előtöltést, mert azt akkor is csak 10-én kapom meg és a dobozban van a kód egy papíron. Mondjuk nekem megéri a cuccok miatt és bár 250-es netem van, csütörtök délután hamar be tudom húzni az addigra már patchelt rajtóló verziót, amit a Day One Edition név sugall is. Ez volt és ez lesz a dobozokkal, de nem érzem magam átverve. Matricák meg mennek a gépházra, mint az utazótáskára.
#18
XBOX-on már előtölthető. Nekem csütörtökön leszedett majdnem 60gb-ot (59,49).
Nem világos a cikk alapján mennyi és mikor lesz még. De inkább legyen csak jó legyen! (Ha kész a javítás akkor mire várnának?) Az még lehet logikus, hogy akinek mostanában tölti elő annak már benne lesz a javítás is, de a lemezeshez kelleni fog az egész..
#17
#14: “Depending on which digital storefront you purchase Cyberpunk 2077 from, the preload times differ. Starting with GOG, the distribution platform owned by CD Projekt Red, the game can be preloaded on Monday, December 7th, at 3 AM PST.

Worry not, Steam and the Epic Store aren’t too far behind GOG. Both platforms can begin their preload on the same day, December 7th, at 8 AM PST.”

PST+9=CET tehát hétfő délben kezdődik az előtöltés GOG-on.
#16
https://i.imgur.com/Tv5NGMW.jpg

Most már 110%-osan várom.
#15
#13: "már napokkal a megjelenés előtt érkezett egy jókora, nagyjából 43,5 GB-os patch a játékhoz, amit le kellett töltenie." - írja a Gamestar.

De mi, akik majd csak később töltjük le, vélhetően a patchelt verziót kapjuk. Minek töltetnének le velünk 70-80 gigát, hogy utána a felét újra kelljen szedni? Úgyhogy logikus módon, szerintem mi a patchelt játékot töltjük le előre is és csak azt kell később leszednünk, amit day one és a 43 gigás között csinálnak. Mondjuk azt szerintem day one és nem később. Vagy lehet, hogy ez lesz az első játék, ami nem day one, hanem day five patch-el indít.
#14
Ez a december hetedikei előtöltés a gog-os verzióra is érvényes?