Neil Druckmann lett a Naughty Dog társelnöke

A Naughty Dog eddigi alelnökét és a The Last of Us-játékok kreatív igazgatóját, Neil Druckmannt előléptették a minap, így mostantól ő a fejlesztőcég társelnöke Evan Wells mellett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#37
#31: Más gyártónál ez már a sátánizmus első jele lenne ;)
#35
#28: Akár részben, akár egészben... a lényeg hogy hatalmas váltás történt arrafelé, és számomra elfogadhatatlan az új irány, ahol a korábbi remek játékaik már nem is létezhetnének abban a formában, ahogy azok megszülettek. Nem szerettem mindent abból sem, de sosem gondoltam volna hogy egyszer majd olyan mélységekbe zuhannak, ahol most vannak.

Nyilván ha a te ízléseddel találkozik az amit jelenleg kaphatsz tőlük, akkor fogyaszd egészséggel.
#34
#28: "hanem mernek kicsit kockáztatni és"

... jöjjön az open world moba survivor zombis kártyás multis Gears :)
#33
Kawada!
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy azért valószínűleg komoly zajról majd nem beszélhetünk egyik esetében sem, de ugye annak tükrében, hogy pont egyik nap taglaltuk jó páran itt a fórumon, miszerint a PS pro-ból is készülhett anno jobb (?) változat a nyugati piacokra, szóval ebből kiindulva azért az ember bizony elgondolkodik. A ventillátorok csapágyának minősége egyébként szintén fontos dolog, főleg az idő előrehaladtával.
Tényleg: lehet hogy a digitális meg a lemezes változatú konzolok, illetve azok vastagsága miatt kerülhettek bele különféle ventillátorok esetleg? Csak filózom...
#32
#28: Egyetértek. Mint mondtam elfogadom ha valaki mást várt, de egy kiszámítható sablonos folytatás se lett volna jobb. Annak meg rókabőr “utóíze” lett volna.
#30
#29: Wow, tesztelőknek külön halkabb konzolt gyártottak.
Tisztára, mint a bethesda a vászontáskával.
#29
Elnézést, egy kis off! Egyik oldalon olvasom, hogy a PS5-ös konzolokba nem egyforma ventillátor került beépítésre, emiatt van amelyik zajosabb emiatt. Én anno olyan cégnél is dolgoztam, ahol olyan terméket fejlesztettünk ki, melyekbe szinte ugyanilyen formátumú ventillátorok kerültek, azok melyek kisebb lapáttal rendelkeztek, azok zajosabbak voltak, mint a ritkább, de nagyobb lapáttal rendelkező darabok. Szóval az adott oldalon látható ventillátorok ha valóban PS5-ből származnak, valóban máshogy " muzsikálhatnak " főleg majd egy későbbi, komolyabb teljesítményt kívánó játék esetében.

https://www.gamestar.hu/hardver/ha-hangos-a-playstation-5-valoszinuleg-ez-az-oka-287805.html
#27
Akkor többé semmi jó játékot nem várhatunk tőlük. Ez az idióta a felelős a last of us tönkretételéért. Mostantól tehát csak erősödik majd ez az irány. Nagyon nagy kár. Olyan jó játékok készültek náluk korábban....
#25
#21: Nem küldtelek el a csába :)
#23
YanezModerátor
#21: Privát üzenetben bármikor linkelhetsz, de ha néha előfordul, nem fogunk érte meglincselni. Egyelőre.
#22
#21: Nyugi, csak nem tudja hogy kell használni a tengeri kagylókat :)
#20
#12: Bullshit, haver. Így is leírtad, meg úgy is leírtad volna.

De szerintem itt még senkit sem basztattak ilyenekért és szerintem nincsenek is olyan viszonyban ezek a lapok egymással, mint Xbox Béci és PS Feri a valódi gettóban, ahol a sziránák zaját hallod újra meg újra, mert valakit megint csőre húztak az utcasarkon a konzol dílerek. A Gamekapocs is lehozta hírnek, hogy fizessünk elő a Gamestar (papír) magazinra, mert megszűnhet. És tudod miért? Mert biztos ici-pici nyuszifűles figura az összes újságíró és tök olyanok, mint amiket a Sonic-ban lehet kiszabadítani.

Mindegy bro, ezek nem nyírnak ki téged ugyan úgy, még akkor sem ha 8 betűvel írod le azt, hogy IGN.

PS
Nekem jó a link is pasztmek.
#19
#16: Hát, az ízlésünk nem egy, az már tuti. Én nagyon szeretem a csávót :)