The King of Fighters XV - jövőre láthatjuk először

  • Írta: gorien
  • 2020. december 6.
  • Teaser
Link másolása
A The King of Fighters-sorozat legutóbbi epizódja 2016-ban jött ki, a 3D-s megközelítésével megreformálta a szériát. A hasonlóan készülő új részről két éve kaptunk először hírt, és úgy látszik, egy hónap múlva hivatalosan is felfedik.

Kereken két évvel ezelőtt írtunk először az SNK népszerű játéksorozatának, a The King of Fighters-szériának a legújabb részéről, amely akkor csupán néhány információmorzsával bukkant fel. Tavaly egy rövidke teaser erejéig hallatott magáról a cím, most pedig van egy még újabb teaserünk, ez azonban már annyit elárul, hogy a The King of Fighters XV hivatalos előzetesét 2021. január 7-én fogják leleplezni.

A videóban a játék kreatív igazgatója, Eisuke Ogura és Yasuyuki Oda producer mesél a készülő The King of Fighters-epizódról. Magából az alkotásból semmit nem látunk, azt januárra tartogatják, de három karaktert (Kyo, Benimaru, Shun'ei) felfednek a teaselés közben.

A megjelenést eredetileg 2020-ra ígérték, de az végül nem teljesült, új dátumot pedig egyelőre nem jelentettek be. Remélhetőleg a jövő évi előzetes már a végleges időpontot és a platformlistát is felfedi.

Az SNK január 7-én fogja felfedni a Samurai Shodown harmadik szezonbérletének karaktereit is.

1.
1.
Datzy
Ohh legkirályabb bunyós játék az SF és MK mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...