Akár folytatást is kaphat az Astro's Playroom

Mi imádtuk az Astro's Playroomot, és ezzel nem vagyunk egyedül. A PlayStation 5-ön ingyenesen érkező platformer széleskörű pozitív visszajelzésnek örvend, így az sem kizárt, hogy a Team Asobi elkészíti a folytatást is.

Az Astro's Playroom ingyenesen jár minden PlayStation 5 konzol mellé, ami azért is remek, mivel kevés játék demonstrálja olyan nagyszerűen a DualSense kontroller adottságait, mint a Team Asobi játéka. A hiedelemmel ellentétben azonban a program jóval nagyobb egy szimpla techdemónál, könnyen megáll a lábán önálló platformerjátékként is.

És mint ahogy az minden sikeres játéknál lenni szokott, az Astro's Playroom kapcsán is felmerült egy esetleges folytatás kérdése. Az Edge magazin (via VGC) a Sony Japan Studio fejesével, Nicolas Doucet-vel ült le beszélgetni, aki az interjú során elárulta, hogy habár jelenleg célirányosan nem terveznek bővítményt vagy folytatást a kis robot kalandjához, végérvényben az dönt majd, hogy mennyire lesz népszerű a játék.

A média köreiben már elkönyvelhető a siker (mi is imádtuk a játékot), Doucet azonban elsősorban a felhasználók visszajelzéseire kíváncsi, főleg azokra a casual játékosokra, akik még csak most ismerkednek a videojátékokkal. Ez a feedback azonban csak később érkezik majd, hiszen a PlayStation 5 még mindig rendkívül új konzol, az óriási készlethiánynak köszönhetően pedig jobbára csak a fanatikus early adopterek juthattak hozzá. Kell még tehát egy kis idő ahhoz, hogy a casual közönség is megszólalhasson, ha azonban köztük is népszerű lesz a kis robot, akkor a Team Asobi ennél is nyitottabb lesz a folytatásra.

5 komment - szólj hozzá!