Akár folytatást is kaphat az Astro's Playroom

Mi imádtuk az Astro's Playroomot, és ezzel nem vagyunk egyedül. A PlayStation 5-ön ingyenesen érkező platformer széleskörű pozitív visszajelzésnek örvend, így az sem kizárt, hogy a Team Asobi elkészíti a folytatást is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
A VR - os részt folytassák, az marha jó volt
#4
#1: Ja ez jó ötlet főleg, hogy menet közben lehet találkozni DMC , Uncharted , God of War , Crash , Horizon stb figurákkal a mostani első részben és nagyon megdobta a hangulatát ennek az amúgyis szuper kis játéknak.
#3
Nagyon pipa vagyok
#2
Ps5 híjján nem játszottam vele, de a tesztek és videók alapján nagyon jó kis játék. Még így látatlanban is azt mondom, hogy remélem lesz folytatás.
#1
Azt adnám, ha a folytatás jobban ráfeküdne a Sony exkluzívokra, vagy annak karaktereire, és velük tematizálnának egyes pályarészeket:
R&C-God of War-HZD-stb.....(egy GT sport-os pályarész: meg is lenne az ingame mario kart copy...) minden nagyobb franchise kapna egy pályát és a fősztory felőlem lehet infantilis, amíg kb arra futna ki a történet, hogy a kis robotgyereknek kéne megmentenie a világot/ besegíteni a többi karakternek, vagy valami hasonló.