Szebbé és veszélyesebbé vált a State of Decay 2

  • Írta: szlav
  • 2020. december 7.
  • Letöltés
Link másolása
A State of Decay 2 legújabb frissítése Xbox Series X-re és Series S-re optimalizálta az Undead Labs zombis túlélőjátékát, ez azonban nem minden. Az új Lethal nehézségi szint már-már a lehetetlennel határos kihívást tartogat majd.

Szállingóznak a Microsoft belsős játékainak next-gen frissítései, legutóbb például a State of Decay kapta meg a generációváltáshoz méltó technikai fényezést. Az Xbox Series X-es és S-es optimalizáció villámgyors töltőképernyőket, részletesebb látványt és árnyékokat ígér az új konzolokon, mégpedig 60 fps-es sebesség mellett, 4K felbontást célozva.

Ezzel párhuzamosan elérhetővé vált a játék legkeményebb nehézségi fokozata, a Lethal is, amely 100 Gamerscore-ért csérébe alaposan megizzasztja majd azokat, akik igazán komolyan veszik a túlélést. Ebben a módban a nyílt világban található alapanyagok sokkal ritkábbak, az ellenfeleink jóval veszélyesebbek, a fertőzést terjesztő plague heartok pedig csak úgy burjánzanak - természetesen a vírus is sokkal halálosabb lett. Ha pedig ez sem lenne elég, a speciális zombik normál változata helyett minden esetben az erősebb, vírust terjesztő blood plague variánsaikkal találkozhatunk majd. Sok sikert hozzájuk!

Szerencsére azok is kapnak némi odafigyelést, akik nem szeretnék a hajukat tépni a játék nehézségétől. Az ingyenes Stay Frosty Pack egy tucatnyi új szezonális felszerelést tartogat majd, melyeket a játékban fellelhető kihívások teljesítésével oldhatunk fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...