A kutyáké a karácsony a Microsoft új reklámjában

  • Írta: szlav
  • 2020. december 7.
  • Videó
Link másolása
Egészen bizarr, de vitathatatlanul cuki reklámvideóval készült a karácsonyi szezonra a Microsoft. Miközben PC-n vagy Xboxon játszotok, ne felejtsétek el azokat a bundás családtagokat sem, akik feltétel nélkül mindig csodálni fognak benneteket!

A Microsoft csodavilágában nem is az a legmeglepőbb dolog, hogy a kutyák Minecrafttal meg Flight Simulatorral álmodnak - minket inkább az lepett meg, hogy létezik olyan játékos, aki karácsonykor már a Halo Infinite-et nyúzza az Xbox Series S-en. Na, de minden gúnyt félretéve, csekkoljátok le a redmondiak karácsonyi videóját, aztán a nevünkben vakargassátok meg a háziállataitok füle tövét!

27.
27.
Observer
a reklam jo de a mondandoja szornyu cukorba csomagolt mereg a csaladom es a kutyam is fontosab mint a jatek
26.
26.
Fata Morgana
Nekem tetszett, és igen mikor odamegy a blöki és bökdös igen is abba kell hagyni a game-t és 5-10 percet foglalkozni azzal az "önzetlen baráttal" aki tőlünk függ, mert az 8-10 év amíg velünk van hamar elszalad.
Nálunk is családtag a kutyus, mindenből a legjobbat kapja még húst is csak olyat kap amit én is megeszek.
25.
25.
Extol
A Microsoft bőségesen hozzájárult ahhoz, hogy a kutyák idáig jutottak. Öngól volt ez én úgy érzem
24.
24.
FURY380
Szomorú ez a reklám.
Én akkor ülök le esténként játszani, ha már alszik a család. A kutya is családtag, kb mint ha a gyerekem volna.
23.
23.
Yanez
#21: Ezen most tényleg nem kéne csodálkozni vagy megsértődni, hiszen te szoktad ezt hangoztatni. Pont mint, anno Duken/Kamgecam azzal, hogy ő tanár. Emlékezz mennyiszer lett a fejéhez vágva! Így vagy úgy, szerintem semmi sértő nem történt. Most vagy te is csak viccelődsz, vagy szimplán túlreagálod.
22.
22.
Ooorky
#21: Te szoktad felhozni végső érvként, hogy "bezzeg a facebook csoportomban..."
Csak megelőztelek.
21.
21.
godach
#14: Asszem, akkor tényleg ez volt a vége ezen az oldalon részemről...
20.
20.
godach
#14: Jajj nemár, most komolyan?
19.
19.
Yanez
Én csak azt nem értem minek kell a kutyákat a videójátékok világába keverni. Úgysem fognak gémelni. Ezt leszámítva jópofa reklám, kívéve az elejét, mert az bizony szomorú, hogy a játékok miatt le vannak tojva a házi kedvencek. Ez inkább elrettentő példa.
18.
18.
delphijos
#8: Én felvállalom a kritikád. Azzal együtt hogy én meg azt mondom, hogy ha ez szerinted jó reklám, az meg a Te szegénységi bizonyitványod. Nem hittem volna hogy leírom ezt a mondatot, de most egyetértek Henicicával. A “kutyák játszanak” rész jópofa lenne amúgy, de pont az elejével együtt az egész ultragáz. Akkor már lehet volna az hogy a fa körül mindenki gépezik es utána mutatják a nagymamát tök egyedül az öregek otthonában... aki persze arról ábrándozik hogy milyen jó lenne játszani...
16.
16.
Ps fanboy
#15: Az hagyján, valaki meg úgy védi a konkurens reklámaival szemben, hogy az meg se volt említve. Lol :-/
15.
15.
Gerzson95
Mekkora élettelen ember lehet, aki az ilyen reklámokba is beleköt. Kellemes ünnepeket.
8.
8.
godach
Először rákattintottam a címre, de igazából nem érdekelt.
A hozzászólásokra voltam kíváncsi, és ahogy azokat elolvastam, gondoltam megvédem a Microsoftot de előtte megnézem a reklámot.
Aztán megnéztem és nincs szükség az én védelmemre.
Ez egy marhajó reklám és szerintem rengeteg kreativitás szorult bele, míg azokba akik fikázzák sajnos nem. Nekik megmaradtak az élő szereplős PS reklámok xDDDD
Sajnos ez az a része, ahonnan már nincs vissza út.
én marha jókat kacagtam rajta, főleg amikor a kutyának remegett a lába és a pulse gránátot visszavitte Master Chiefnek. Aki ezeket nem értékelte, annak sose volt dolga xbox-al de ps-el is csak max egy generáció. A divatfanboyokat meg ugye nem lehet komolyan venni :D
7.
7.
Drraco
Mivel a Microsoft csinálta ezt a reklámot, nyilván azt sugallja, hogy teljesen rendben van, ha karácsonykor is használod (pláne vásárolod) a termékeiket. Nem fogja azt mondani, hogy "jajj de hülye vagy, legyen már életed." :D A Coca-cola se azt reklámozza, hogy igyál inkább vizet... Ha ezt a reklámot a Unicef vagy a Máltai Szeretetszolgálat csinálta volna, jobban felháborodnék.
5.
5.
Nothing
Kutyás reklám(?). Olcsó fogás a szimpátia elnyerésére. Ráadásul elég visszás, ahogy egy híradástechnikai és szórakoztató elektronikai software-hardware mamutvállalat vágja a képünkbe, hogy milyen köcsögök vagyunk, mert kutyák helyett a termékeiket babusgatjuk.
4.
4.
axodox
Szerintem a mindenki a gépet nyomogatja helyzetet 2020-as szemszögből kell nézni, tehát legalább nem egymást fertőzi egy társaságban. Illetve egy kis nyugalom mindenkire rá fér. Az pedig, hogy az első fele azt a gondolatot kelti egyesekben, hogy mással is kellene foglalkozni, az nem probléma.
1.
1.
Slik
vegre egy reklam ami nem a melegekrol vagy a nok jogairol szolt
tetszett volt foleg a granat visszahozasos resz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...