Még várni kell egy darabig a Bloodlines 2-re

Noha a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 pontos megjelenési dátuma továbbra sem ismert, a jelek szerint egy darabig még várnunk kell a játékra: a Paradox vezetője szerint kicsi rá az esély, hogy a jövő év első felében befutna.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 mögött álló Paradox vezérigazgatója, Ebba Ljungerud a svéd Placerának nyilatkozott, ekkor közölte, hogy kicsi rá az esély, hogy a címet belátható időn belül megkapjuk: "Nem hiszem, hogy a játék kijön a jövő év első felében, de majd meglátjuk." 

A Bloodlines 2-t eredetileg az idei évre ígérték a készítők, augusztusban viszont 2021-re tolták el a megjelenést. A csapat a koronavírus-járványra fogta elsősorban a csúszást, illetve már akkor belengette, hogy bizonyos átszervezések is várhatók házon belül annak érdekében, hogy flottul haladjanak a munkálatok. Ennek eredményeképp a fejlesztést végző Hardsuit Labs több vezetőtől is megvált, volt viszont olyan munkatárs, aki önként távozott.

Ljungerud most arról beszélt, hogy a vírus, az efféle kilépések és a generációváltás együttesen járultak hozzá, hogy a játék késsen: érdekes részlet, hogy a hölgy szerint a Sonyt és a Microsoftot is kellemetlenül érinthette a járvány, mert a vártnál kevesebb fejlesztői készletet tudtak a csapatoknak biztosítani, ami hátráltatta a munkálatokat.

2 komment - szólj hozzá!