Magyarországra érkezik a Google Stadia

A Google mai bejelentése szerint újabb országokban, köztük Magyarországon is elrajtol a Stadia. A pontos élesítésre a következő 24 órában kerül sor, így még időben befizethetünk rajta a Cyberpunk 2077-re.

A Google bejelentette, hogy a meglévő tizennégy után újabb nyolc országban, így Magyarországon, Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szlovákiában és Svájcban is elérhetővé válik a Stadia. Az élesítésre a következő 24 órában kerül sor (a hír megírásakor nekem még nem sikerült regisztrálnom), ezen a weboldalon éritek majd el egy egyszerű gmailes email címmel.

A Stadia számítógépeken és az androidos mobileszközökön teszi lehetővé egyelőre a felhőalapú játékot, hamarosan azonban megérkezik az iOS-es támogatás is. Két játékot, így a Destiny 2-t és a Super Bomberman R Online-t teljesen ingyenesen érhetjük majd el, emellett próbaképpen egy hónapig fizetés nélkül hozzáférhetünk az amúgy havi 10 eurót kóstáló Stadia Pro-előfizetéshez, amely további játékokat tartogat a felhasználók számára. Ezenkívül pedig a Stadia Store-ban vásárolhatunk is címeket, itt válik majd elérhetővé a Cyberpunk 2077 is.

22 komment - szólj hozzá!