Nem jelenik meg PlayStation 4-en a Gran Turismo 7

  • Írta: szlav
  • 2020. december 8.
  • Hír
Link másolása
A Sony legutóbbi videó-összeállításában számos új és érkező játékot láthattunk, köztük a Gran Turismo 7-et is. Ennek kapcsán észrevehettünk egy apró, de szomorú részletet: úgy tűnik, a versenyszimulátor csak PlayStation 5-re érkezik majd.

Tegnap mi is bemutattuk a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező nagy durranásait felsorakoztató videót, melyben számos olyan játék is helyet kapott, amely PC-n, vagy PlayStation 4-en is játszható lesz. Van azonban néhány cím, amely kizárólag a PlayStation 5-tulajok kiváltsága - ilyen például a Demon's Souls vagy a jövő évben érkező Ratchet & Clank: Rift Apart, s úgy tűnik, hozzájuk csatlakozik majd a Gran Turismo 7 is.

A Polyphony Digital nagyszerű versenyszériájának következő darabja is kapott egy rövid szegmenst a fent említett összeállításban, aki azonban igazán figyelt, az észrevehette, hogy számos más játékkal ellentétben, itt csupán a "PlayStation 5 Exclusive" és a "Coming 2021" feliratok álltak. Ezek alapján tehát szinte biztosra vehetjük, hogy a játék nem kap PlayStation 4-re szabott változatot, az előző generáció játékosai így kénytelenek lesznek beérni a Gran Turismo Sporttal.

10.
10.
delphijos
#9: Az oktatásunk hivatalosan is halott ;)
9.
9.
Falcon
Sony nál agykàrosultak űlnek driveclubbot kukàzzàk ezt a szêgyen gagyi gt meg itt kapjuk 7 èvente ha kell ha nem de a gt 4 otta nem igazàn joo
8.
8.
DarkCrash
Ez a játék a 4. rész óta csak vergődik :/
7.
7.
Zuzmo
#6: Nem kapnak rá a fejlesztők lóvét, vagy hogy gondolod ezt? Azt mondja nekik a Sony, hogy csináljátok szarra?
6.
6.
Ki tudja már, hogy mit próbálnak lenyomni a torkunkon Gran Turismo helyett.... Én nem bánom, ha csak PS5-re lesz, de legalább legyen jó. Vagy legalább félig-meddig készítsék el, ne úgy, mint az előző vérgagyi részt. De gondolom mindegy és mivel nem TPS karakterdráma sőt más automatikus mentőöv, mint színes bőrűek és egyéb buziságok nem tudnak ebbe jól integrálódnmi, így vélhetően nem lesz belőle szar sem. Pedig lehetne, mert a csapat megcsinálná a játékot jóra... De a Sony-nál már nem priorítás a klasszikus értelembe vett jó játék.
5.
5.
Nothing
#1: A PS4-ből most is ki tudnák hozni a maximumot (vinnék is, mint a cukrot.), míg a PS5 esetében azért idő lesz, míg kiismerik a tekervényeit. Üzleti szempontból szerintem jobban járnának egy last gen verzióval, amit idővel felgyúrnának a PS5 képességeihez.
DE! Valószínűleg a Sport után eleve az ötös gépre kezdtek fejleszteni, és én is azt mondom, inkább koncentrálják minden erejüket oda, mintsem hogy egy last gen verzió miatt döcögőssé, kapkodóssá váljon a fullos hetedik rész hegesztése.
4.
4.
Nothing
C-c-c-combo breaker!

(gyk: eddig minden PS generációban 2 rész jött ki)
3.
3.
Zuzmo
Nagyon helyes! De legyen is olyan, hogy besza, behu
1.
1.
GAMEROD
Így a normális. Ha már kijön egy új generáció akkor ne bohóckodjanak régi verziós átiratokkal, mert abból úgy sem tudják a maximumot kihozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...