Ismét mozgásban a Hitman 3

  • Írta: szlav
  • 2020. december 8.
  • Videó
Link másolása
Januárban teljessé válik a World of Assassination trilógiája, így időszerű volt, hogy egy újabb gameplay-előzetessel jelentkezzen a világ legveszélyesebb bérgyilkosa. Megtudhattunk egyet, s mást a playstationös extrákról is.

A 47-es ügynök hamarosan ismét visszatér, hogy a tőle megszokott teljes hidegvérrel és profizmussal tegye el láb alól a célpontjait. Az IO Interactive megtartotta a 2016-os reboot formuláját, de természetesen ezúttal sem maradunk új helyszínek, eszközök és technikai újítások nélkül. Az új konzolgenerációra optimalizált játék 4K-s felbontásban, HDR-támogatással és 60 fps mellett fut majd Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön, a gyors töltési idő pedig itt is garantált.

További jó hír, hogy a játék alatt duruzsuló Glacier Engine is kapott némi fejlesztést, így erősebb PC-ken és az új konzolokon kifinomultabb animációkra és mesterséges intelligenciára számíthatunk, az új helyszíneken pedig akár 300 NPC-t is megmozgathat a játék. Ahogy a második rész esetében, úgy itt is importálhatjuk majd az előző epizódok fejezeteit, melyeket így a Hitman 3 összes fejlesztésével játszhatunk majd újra.

A játékról szó esett egyébként a PlayStation Blogon is, melynek köszönhetően jobban megismerhetjük a játék PS-exkluzív fícsöreit. Ezek közül az első és legfontosabb a PlayStation VR támogatása - PlayStation 4-en, illetve a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően PlayStation 5-ön is felölthetjük a 47-es ügynök öltönyét a virtuális térben. Az előző két rész integrációja itt is érvényes, így összesen több mint 20 helyszínt fedezhetünk majd fel PS VR segítségével. A blogposzt nyilvánvalóvá tette azt is, hogy a PlayStation 4-es vásárlók ingyenesen frissíthetnek majd a játék PS5-ös változatára.

Végül pedig szó esett a DualSense különlegességeiről is. A játék természetesen támogatja a haptikus visszajelzést és az adaptív ravaszok is más-más ellenállást tartanak majd a kézben tartott fegyver típusától függően. A ravaszok egyébként orvlövészet közben is érdekes élményt nyújtanak: az elsütőbillentyűt félig behúzva érzékelhetünk majd egy feszülési pontot, amelyhez elérve fókuszállapotba kerülünk, lelassul körülöttünk az idő. Ezt átlépve már magát a fegyvert süthetjük el.

A Hitman 3 új előzetese itt tekinthető meg:

A Hitman 3 2021. január 20-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Stadiára, de a Cloud Versionnek köszönhetően később játszható lesz Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...