Elképesztően gyorsan fogy a WoW: Shadowlands

Nem számítottunk rá, de az Activision jelentése szerint a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Shadowlands lehet minden idők leggyorsabban fogyó PC-s játéka. Az első napon 3,7 millió példányt kapkodtak el belőle.

Tizenhat évvel a megjelenése után is eladási rekordokat döntöget a World of Warcraft. Az Activision jelentése szerint a Blizzard Entertainment legendás MMORPG-jének legújabb expanziója, a Shadowlands már a megjelenése napján 3,7 millió eladott példánnyal büszkélkedhetett, ami egyben azt is jelenti, hogy a játék nyolcadik nagy kiegészítője minden idők leggyorsabb rajtját produkálta a PC-s játékok közt.

Az aktív előfizetők száma ezzel párhuzamosan szintén rekordot döntött, legalábbis az utóbbi tíz évre visszamenőleg. A trónról egyébként a Blizzard egy másik játékát, a Diablo III-at sikerült letaszítani, melyből 3,5 millió darab kelt el az első napon.

Ez pedig csupán a kezdet, a játékosokra elképesztően izgalmas hetek várnak. Holnap elindul a Shadowlands első szezonja, amely megnyitja Castle Nathria raidjét, rajtol a rangsorolt PvP-szezon, illetve élesedik a dungeonök Mythic+ fokozata is. Erről számol be a fent mellékelt összefoglaló is.

2 komment - szólj hozzá!