Új kampánykiegészítőt kap a Gears 5

  • Írta: gorien
  • 2020. december 9.
  • Letöltés
Link másolása
A The Coalition játékának kampánya egy újabb fejezettel bővül, amely ezúttal a Team Scorpióra koncentrál. A kiegészítő ingyenes lesz mindazok számára, akik Xbox Game Pass-szel rendelkeznek, a többieknek fizetnie kell érte.

Jövő héten egy minikampánnyal bővül a Gears 5 története. Az eddigi főszereplők helyett ezúttal az Escape játékmódban megismert Team Scorpio tagjait, Jeremiah Keegant, Lahni Kalisót és Leslie Macallistert fogjuk irányítani, amire háromfős kooperatív felállásban is lesz lehetőségünk. A csapat az Ultimate képességeit is képes lesz használni, amire szükség is lesz, amikor a Swarmmal néznek szembe.

A Hivebusters című kiegészítő cselekményéért Kurtis Wiebe felelt, aki az azonos című képregény-sorozatot is írta, a DLC pedig ezt adaptálja. Ahogy a fejlesztők korábban belengették, a három-négy órás kiegészítő úgy készült, hogy már kiaknázza az újgenerációs Xbox-konzol képességeit.

A Hivebusters az Xbox Game Pass-tulajok számára ingyenes lesz, mindenki másnak 20 dollárt kell perkálnia érte. A DLC december 16-án jelenik meg, de még aznap piacra dobnak egy Gears 5: Game of the Year kiadást is, ami ezt és minden korábbi kiegészítőt is tartalmazni fog.

7.
7.
Nate Hope
Még az alapjátékot sem kezdtem el :D
4.
4.
crytek
De gecik. Nem is látványos a game pass felé terelés áá
2.
2.
JohnSpartan
Az eggyetlen ex amit szívesen játszanék boxon. Nagyon jól összerakott co op jàték, igaz csak a 3 ig tudok véleményt fórmàlni róla!

Van még benne horda mód?
Az valami zseniális volt!
1.
1.
elgeri
Nagy szeretettel várom ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...