Tavasszal PC-n és iOS-en is elrajtol az xCloud

A Microsoft egy blogposztban bejelentette, hogy jövő tavasszal a PC-ken és az iOS-es eszközökön is elérhetővé teszi a korábban xCloud kódnéven futott felhőalapú játékszolgáltatását.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Szerintem sem fognak végleg eltünni a konzolok. Inkább számítok valami hibrid megoldásra a jövőben. Azért ha 4k-ban szeretnél játszani akkor az óránként 40 gb adatforgalmat generál oda javallott már egy combosabb internet is. Ami szerintem még nem mindenhol van. A Google Stadiat most kilehet próbálni 1 hónapig ingyen. Arra rápróbálok kiváncsiságból.
#7
#6: Csak ebben a monstani rendszerbe bele van kalkulálva azért hogy “eloszlik” a terhelés. Ha tényleg ennyi ember aki most játszik mind “rászabadul” a rendszerre.... és azért az se mindegy hogy nagyon sok helyen nem ennyire jó a helyzet a “jó net” szempontjából. De mire általános lesz , talán ez is változik. Meglátjuk.
#6
#4: Nem hiszem! Ma már nem számít nagy ritkaságnak az 1000-2000 megabit sem! A technológia ill kiszolgáló szempontjából tök mindegy,hogy filmet töltesz vagy megy a stream!Csak a szerverparkok felépítése más!
#5
#4: Legfőbbképpen a pénz az embereknek :)
Alap szar elektromos cucli 10 milla felett van ami már értelmes kilométert fut.
#4
#1: Valószínű ez a jövő, de valahogy amerre halad ez az iparág, 4k, RT, 60-120fps ezek nem feltétlenül segítik a steaming game-t. Ha rászabadítunk a jelenlegi internetes hálózatokra néhány millió felhasználót óránként 20-100giga adatforgalommal, nem tudom mennyire fog működni. Jelenleg ez olyasmi, mint a villanyautó-t mindenkinek. Jó lenne csak elég sok feltétel nem adott hozzá!
#3
Na végre!
#2
#1: Egyértelmű....
#1
Egyre biztosabb, hogy még max egy konzol generáció aztán viszlát konzolok.