Spider-Man: Miles Morales - új Performance-mód

  • Írta: gorien
  • 2020. december 10.
  • Letöltés
Link másolása
Az Insomniac egy újabb grafikai beállítással bővítette a PlayStation 5-ös Spider-Man: Miles Moralest. Eddig választanunk kellett a 60 fps és a ray tracing között – a harmadik lehetőség ötvözi a kettőt, igaz, más kompromisszumok árán.

A 2018-as Marvel's Spider-Man világa a konzolgeneráció-váltásra ráfordulva egy Miles Moralesre koncentráló mellékággal lett gazdagabb. A Spider-Man: Miles Morales mind a jelen-, mind az újgenerációs Sony-gépeken elérhető, PlayStation 5-ön felfokozott teljesítménnyel.

Két grafikai beállítás között választhattunk eddig: a Fidelity mód natív 4K-s felbontáson és 30 fps-sel a ray tracinget is bírta, míg a Performance mód biztosította a 60 fps-t, de például ray tracing nélkül.

Az Insomniac által tegnap kiadott frissítés után már van egy harmadik lehetőségünk is, amellyel mindkét változatba belekóstolhatunk. A Performance RT 60 fps-en biztosítja a ray tracinget is, ugyanakkor ennek is megvannak a korlátai. Ahogy a fentebbi képen is látszik, ilyenkor a felbontásból, a felületminőségből és gyalogosok számosságából kell visszavennünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...