TGA 2020: Íme, a Dead Space atyjának új horrorja

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően bemutatkozott Glen Schofield és új stúdiója, a Striking Distance Studios első fejlesztése: a The Callisto Protocol a Dead Space-hez hasonlóan egy single player sci-fi horror lesz.

Glen Schofield a Dead Space egyik apukája volt a Visceralnál, most pedig éppen a Krafton alá tartozó Striking Distance Studiosnál tengeti a napjait. Első munkájuk a The Callisto Protocol lesz, amely PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni 2022-ben, és egy single player sci-fi túlélőhorrort tisztelhetünk majd benne.

A történet szerint 2320-at írunk, és a Jupiter egyik holdján, a Callistón járunk majd. A játékosoknak a Black Iron Prisonből kell meglépniük, időközben azonban borzasztó titkokra derítenek fényt - a fejlesztők nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy új szintre emeljék a horrorjátékok műfaját. 

10.
10.
Őrnagy
Sci-fi horror? Még akkor is jöhet, ha szar.
9.
9.
Ps fanboy
#2: Számomra meg a második rész ami nagyon betalált, a három egyezményesen szar, ezt aláírom, azon nagyon látszott, hogy a kiadó anyagi elvárásai tükrében készült, konkrétan az már nem is Dead Space. Viszont szerintem, legalábbis nekem, pont az első rész tünt kicsit bőrlehúzásnak, mégpedig a tps horrorzsáner féle bőrlehúzásnak. Egyszerűen nem volt még annyira kiforrott, hogy azt mondhassam rá, hogy ez egy egyedi stílus a műfajon belül, kicsit fantáziátlan volt némely elleme. Ezen a téren a kettő sokat javított szerintem és nekem ott találta meg az igazi hangját a cucc.
8.
8.
joshfeed
Wow, de jól a hangulata ! A Dead Space nekem időhiányban eddig kimaradt, de addig pótlom míg ez megjelenik :)
7.
7.
mamgu
6.
6.
Slik
nagyon igeretesnek nez ki
hiany van a jo horrorbol szoval varos
5.
5.
Az est fenypontja volt mindenkeppen!
4.
4.
Ps fanboy
Háhá. Ez vicces. Tudtommal a Dead Space eleve egy futurisztikus időben egy börtönszabadulós játék lett volna, csak horror és szörnyek nélkül. Csak aztán valamiért nagyon elkanyarodtak vele a fejlesztők, így született meg a Dead Space. Úgy látszik most ezt a két koncepciót gyúrják össze, aztán lesz valami. Lol
Hát kíváncsian várom annyi szent.
3.
3.
pucu9011
Na végre egy sci-fi horror. Trailer alapján bejövős aztán majd meglátjuk.
2.
2.
JohnSpartan
Nah végre... nagyon rég óta várok már egy Dead Space 1 kaliberű horror játékot. Egyedül az Alien volt ami megütötte a lécet de az csak a menekülésről meg a bújdosásról szólt. A Dead Space 1 volt mindig is a horror játékok császára számomra. Valami zseniális volt a sztorija, a hangefektek, a látvány, az atnoszféra. A többi részét inkább meg sem említem mert azok inkàbb csak bőrlehúzások voltak és a közelébe sem értek az első résznek.

De majd meglátjuk milyen is lesz...
1.
1.
Anti4730
Najo ebben en latatlanban is bizok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...