TGA 2020: Futottak még a díjátadón

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 11.
  • Hír
Link másolása
A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Megmutatta magát az Among Us új pályája

Így fest majd:

Íme, a Call of Duty: Warzone új szigete

A legutóbbi előzetes gameplayjel dúsított kiadásában élesben is megnézhettük a Call of Duty: Warzone új szigetét.

Februárban retrózik a Capcom

Bemutatkozott a Capcom Arcade Stadium, amely 32 klasszikus játékot hoz el a Nintendo Switchre. Az 1943: The Battle of Midaway ingyenes lesz, a többi cím különféle csomagokban vásárolható meg.

Multiplayer sárkánycsatákat ígér a Century: Age of Ashes

A játék bétatesztelésére januárban kerül sor, míg az Early Access-verzió februárban rajtol PC-n. Az anyagot free-to-play üzleti modellel indítják majd el.

Konzolokra látogat a Disco Elysium

PS4-re és PS5-re márciusban, míg az Xboxokra és Switchre valamikor a nyáron érkezik majd a Disco Elysium, méghozzá a The Final Cut nevű kiadás formájában. Ez hiánytalan szinkront is új küldetéseket hoz magával, és a PC-sek ingyen letölthetik majd.

Ilyen lesz belső nézetből az Elite: Dangerous

Több mint öt éve ez az első alkalom, hogy az Elite: Dangeroushöz fizetős kiegészítő érkezik: a 2021 elején megjelenő Odyssey 40 dollárt kóstál, és nem elég, hogy több tízezer új helyszínnel bővíti a játékot, még azt is lehetővé teszi, hogy kiszálljunk az űrhajónkból, és belső nézetben rodeózzunk.

Új résszel jelentkezik az Endless-sorozat

Az Amplitude egy másik bejelentést is tartogatott a díjátadóra: bemutatkozott az Endless Dungeon, amely PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre érkezik majd. A roguelite-ban egy elhagyatott űrállomáson kell kifulladásig harcolnunk a szörnyekkel szemben.

Jövő héten indul a Fall Guys harmadik évada

Az ünnepeknek, illetve a télnek szentelik a fejlesztők a Fall Guys harmadik évadát, amely december 15-én rajtol. Új pályákra és harminc extra jelmezre számíthatnak a rajongók.

PS5-re is megjelenik F.I.S.T.

A játékot PC-re és PS4-re már bejelentették, tavasszal várható a megjelenés.

Forza Horizon 4 x Cyberpunk 2077

Mától minden Forza Horizon 4-játékos számára ingyenesen elérhető a Cyberpunk 2077 ikonikus verdája, a Quadra Turbo-R V-Tech.

Master Chief is megérkezett a Fortnite-ba

Beigazolódtak a pletykák, Master Chief is bemutatkozott a Fortnite-ban, sőt egy új játékmódot is hozott magával.

Visszatér a Ghost 'n Goblins

Méghozzá a Ghosts 'n Goblins Resurrection képében. A játék Switchre érkezik majd február 25-én.

Májusban rajtol a Hood: Outlaws & Legends

Május 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re a Focus Home és a Sumo Digital PvPvE-játéka. Az előrendelők három nappal hamarabb kezdhetnek, és egy extra DLC-nek örülhetnek.

Dátumot kapott az It Takes Two

Március 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re Josef Fares és csapatának új kooperatív címe. A Friend's Pass az A Way Outhoz hasonlóan itt is elérhető lesz, vagyis ez esetben is elég lesz egy játékosnak megvennie a játékot, aztán ő megoszthatja azt egy barátjával.

Mobilokra tart a Just Cause

2021-ben az androidos és az iOS-es mobileszközökön is elérhetővé válik a Just Cause: Mobile, amely egyjátékos kalandokat, négyfős co-opot és harminc főre szabott kompetitív multit is ígér. Az anyag free-to-play lesz.

Bemutatkozott a Loop Hero

A Loop Hero PC-re érkezik a Devolver Digitaltól és a Four Quarterstől, méghozzá jövőre. A roguelike szerepjátékot némi kártyázással és építkezéssel bolondították meg a fejlesztők.

Microsoft Flight Simulator - közeledik a konzolos verzió

A játék a nyáron jelenik majd meg Xbox Series X/S-re, és a Game Passben is benne lesz természetesen. Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy az Xbox One-os verzióról lemondhatunk.

Demót kap a Monster Hunter Rise

Januárban egy limitált ideig elérhető demót kap a Switch-exkluzív Monster Hunter Rise - ezt egy új trailer társaságában jelentette be a Capcom.

Megjelent a Myst VR-változata

A port Oculus Questen játszható, alább találjátok meg a launch trailerét:

Befutott a felújított Nier Replicant gameplay trailere

Az ígéreteknek megfelelően megkaptuk a felújított Nier Replicant gameplay kedvcsinálóját - a játék április 23-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A Svéd Szakáccsal erősít az Overcooked!

Ingyenes DLC-vel bővült az Overcooked! PS5-ös és Xbox Series-konzolokra szánt kiadása, ezentúl a Muppet Show Svéd Szakácsával is szerencsétlenkedhetünk majd.

Road 96 - új kaland a Valiant Hearts készítőitől

A Digixart új fejlesztése lesz a Road 96, amely PC-re már biztosan megjelenik jövőre. Egy procedurálisan generált kalanddal van dolgunk, amelyben el kell menekülnünk az országból.

Traileren a Ruined King: A League Of Legends Story

Noha a játék késik, vigasztalásképpen íme, egy új trailer belőle:

Nyáron jön a Scarlet Nexus

És egy új trailert is kaptunk hozzá:

Bétázik a Scavengers

Elrajtolt a túlélésre kihegyezett multiplayer játék, a Scavengers zárt bétatesztelése. Itt tudtok rá jelentkezni.

Switch-változatot kap a Sea of Solitude

Noha eredetileg az Electronic Arts karolta fel a projektet, a Sea of Solitude Switch-változata már a Quantic Dream támogatásával fog megjelenni 2021. március 4-én.

Biciklizni megyünk a Seasonben

A sétaszimulátorok biciklis megfelelőjének tűnik a PC-re és PS5-re készülő Season - a látvány mindenesetre pazar:

Már játszható is a Shady Part of Me

A Focus Home Interactive másik meglepetésjátéka, a Shady Part of Me már játszható is PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Switchen: egy, a fények és az árnyékok játékára építő puzzle-anyaggal van dolgunk, amelyet Hannah Murray (Game of Thrones, Skins) narrál.

Sephiroth is benéz a Smash Bros. Ultimate-be

A Final Fantasy VII-ből ismerős Sephiroth lesz a Super Smash Bros. Ultimate következő játszható karaktere - ő még decemberben megérkezik a játék küzdőtereire.

Még karácsony előtt megjelenik a Super Meat Boy Forever

Még idén kijön a Super Meat Boy Forever, a platformert december 23-tól találjátok majd meg az Epic Games Store kínálatában.

Ígéretes akció-kaland a Tchia

Ígéretes nyitott világú akció-kalandjáték készül az Awaceb csapatánál. Az anyagot PC-re és Stadiára szánják, és érdekessége, hogy mindenféle állatot és tereptárgyat megszállhatunk majd a főszereplőnkkel, ami természetesen a továbbjutás kulcsa is lehet egyes esetekben.

Teaseren a The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

A teljes leleplezésre január 21-én, magyar idő szerint 23 órakor kerül sor.

Stratégia érkezik a PUBG anyacégétől

A Thunder Tier One a kilencvenes években játszódik, és a Krafton dolgozik rajta.

Az Epic Games Store-ban is elérhető a Warframe

Méghozzá most egy exkluzív Unreal Tournament-fegyvercsomag társaságában.

We Are OFK - a Hyper Light Drifter dizájnerének új projektje

Teddy Dief munkája a tavasszal rajtoló We Are OFK, amely egy "interaktív sorozat" lesz: az epizódonként egy dalt ígérő anyagban lényegében mi irányíthatjuk a videoklipeket, így a zenekarok szemszögéből is átélhetjük az eseményeket.

A Skyrim is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába

Xbox Game Pass-bejelentés is jutott mára: a The Elder Scrolls V: Skyrim december 15-től kerül be a szolgáltatás kínálatába, hamarosan pedig az Among Us is csatlakozik. A Yakuza-kollekció január 28-án, a Yakuza 6: The Song of Life pedig március 25-én kerül be a PC-s felhozatalba.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...