TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#57
Nézzük csak.Benne van a horror,az izgalom,a videójátékot megillető szinte tökéletes harcrendszer.pl:- a fegyverek által okozott különféle sérülések,a lopakodási rendszer,a taktika és kiemelném,hogy minden egyes legyürt ellenfelét a nevükön szólít a társuk.Valamint az "Mi"is a helyén van.Aki pedig Ellie karakterén van kiadva az vegyen egy mély levegőt aztán menjen ki az utcára figyelni,hogy mennyi eltorzult "újgeneráció" személyiséggel rendelkező emberek vannak manapság.Egyre több a leszb,i-buzi,csögatyás kislány kinézetű girnyadék drogos hülyegyerek az utcán.Anno. Azért ez nem így volt...Tehát a Ellie karaktere ide,vagy oda sajnos kezd jelképévé válni a mai fiatalságnak kivéve,hogy ő egy mindenre elszánt "tökös csajt"alakít a játékban annak ellenére,hogy leszbikus.
#56
Év játéka???-Egyetértek!
#55
#50: Ja, nagyon lehet adni egy olyan review-ra, aminek az írója bevallottan szkippelte a content felét, mert "nem volt kedve hozzá". xD
Nem mellesleg ez ugyanaz a csaj, aki valamelyik Pokémon játéknál felrótta kontrának, hogy "too much water". Kösz, nem.
#49
Ghost of Tsushima mérföld kövekkel jobban megérdemelte volna az év játéka címet. De hát ezek szerint egy történetre alapuló játékot aminek a történet bűzlik a marhaságoktól, simán el lehet adni az embereknek és még örömmel is fogadják.
Egy CDRP meg összerakta kidolgozottságban a legjobb videojátékot, amit lehet. És már keresztre feszítenék őket, a játékos tábor.
#47
A Last of us megerdemelte az ev jateka dijat, ugy gondolom, minden szempontbol kiemelkedo programot tett le a Naughty Dog az asztalra! Meg mindig nyuzom.. :D
Orit sajnalom, hogy nem kapott dijat, az elso reszt imadtam, ez sajnos kimarad. SZAMOMRA az egyeduli huzo cim xboxra,igazan megerdemelt volna egy-ket dijat.
Viszont a No mans sky-t vitatnam. Par napja vettem meg a VR-tamogatas miatt, de kb 40 perc jatek utan abbahagytam.. Valoszinuleg en szamitottam valami egesz masra, de ez a k***a lassan futok, rohadt messze engem teljesen lehozott... ha nem faradtsag, valaki linkelhetne egy tartalmasabb leirast/videot hogy mirol is szol ez a jatek, mert a tesztek nem igazan irnak a jatekmenetrol (a regebbiekben csak “ez csalodas” megy, az ujak meg arrol szolnak hogy most mar minden rendben), a vizualitasa viszont eleg stilusos.
A kommentek vegulis meggyoztek arrol, h elengedjem a Cyberpunk vasarlasat (Koszi szepen nektek, hogy felhoztatok a temat!), helyette Ghost of tsushimaval teszek egy probat.

#45 Igen igy van es rohadt bosszanto... :D
#45
Azt ugye tudjátok, hogy a sony-nál nem lehet csak úgy refund-olni. Ha már le lett töltve a játék, akkor csak nagyon kivételesen szokták engedni
#44
#43: Igen ingyen lehet majd frissiteni.
#43
YanezModerátor
#41: Úgy tudom a PS5 update ingyé lesz, így nem muszáj refándolni.
#39
#37: Slim vagy pro-d van?