A Switch volt a novemberi konzoleladások győztese

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 11.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába debütáltak az előző hónapban mind a Microsoft, mind a Sony új generációs konzoljai, a Nintendo hibridgépének az eladásait egyiküknek sem sikerült megszorongatnia az Egyesült Államokban.

Úgy tűnik, bejött az elemzők korábbi találgatása, és valóban a Nintendo Switch lett az amerikai konzoleladások első számú befutója, ami, ismerve a konkurencia készlethiánnyal kapcsolatos problémáit, egyáltalán nem olyan nagy meglepetés.

Az NPD Group jelentése szerint (via Business Wire) a Switch és Switch Lite konzolokból összesítve 1,3 millió darabot adtak el novemberben, ezzel már a huszonnegyedik hónapja vezeti megszakítás nélkül az eladási toplistát a Nintendo az Egyesült Államokban. Csak idén 6,92 millió Nintendo Switchet értékesítettek az USA-ban, ami egyben azt is jelenti, hogy 426 ezer eladott géppel növelte a tavalyi eladásait a kiotói cég.

Persze más kérdés, hogy mi lett volna a végeredmény, ha se a Sony, se a Microsoft nem ütközik készlethiányból fakadó problémákba, de ez sajnos már soha nem fog kiderülni - viszont biztos jobban kiéleződik majd a verseny a következő hónapokban, amikor az összes konzolgyártó sikeresen feltölti a készleteit.

3.
3.
Ooorky
Most néztem, játékeladásban már lenyomta a Switch a 3DS-t (mondjuk úgy nem nehéz, hogy arra egy sz*ros NES játék is 10$-ba került), tavaszra már hardvereladásban is leelőzi...
Nagyon pörög a biznisz.
2.
2.
Manó856
#1: Az tuti, de speciális én most vettem egy Switchet és hozzá a Zeldát hihetetlen milyen szuper.
1.
1.
Animejetix
Soha nem fog kiderülni az ami egyértelmű... Így legalább van kifogás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...