Megjelent a Morkredd

  • Írta: gorien
  • 2020. december 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Hyper Games egy egyedi, kooperatív puzzle-játékot készített a Morkredd képében. Egy másik játékossal párban a fényt adó Gömböt kell átjuttatnunk a különböző szinteken, vigyázva, hogy egy percre se érjünk az árnyakhoz.

Két hónapja hallottunk először az Aspyr kiadásában és a Hyper Games fejlesztésében készülő puzzle-játékról. A Morkredd címe egy norvég kifejezésből származik, ami a sötéttől való félelmet takarja, a játékban pedig ennek megfelelően fontos szerepet kapnak a fény-árnyék viszonyok. A kooperatív fejtörőzésben a Gömböt kell átkísérgetnünk a pályákon úgy, hogy a játékosok mindig a fényben maradjanak.

A launch trailer alapján elég érdekes helyeken járunk: nemcsak árnyékokkal telt barlangokat fedezünk fel, de szemek, csápok és egyéb élőnek látszó valamik közé is be kell merészkednünk. Rögtön a megjelenéskor kiadták az Ode című kiegészítőt is, ami új kihívásokat és gyűjthető kalapokat is tartalmaz.

A Morkredd PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg, valamint az Xbox Game Passben is megtalálható.

10.
10.
Őrnagy
#7: Köszi az infókat, azt hittem, poénkodsz. Nem tudtam, hogy a koop csak egy lehetőség.
9.
9.
Őrnagy
Én abban a tudatban voltam, hogy ezek csak koopban játszhatóak. Tegnap leszedtem, a lányom és az unokatesója játszottak vele. Érdekes, szép, hangulatos játék. Kicsit depresszív.
8.
8.
Ganzer
#7: “ De nem adom fel a 300ft-omért végig kell szenvednem”
xD
Hajrá, én szurkolok Neked! :)
7.
7.
crytek
#4: Ez nem coop játék. Brothers sem az. A coop csak egy opció

Nem mellesleg coopban el tudom képzelni milyen lehet komoly barátságok mennének tönkre. Ilyet kéne netre tenni hangfelvételt amikor haverral próbáltok benne haladni hatalmas poén lenne ...azóta is 97%-nál küzdök... szerintem idegotthonba fogom végezni..
Ha nincs játék ami felkúr agyilag toljátok ezt ez garantálja... és kb csak olyan acsik vannak hozzá vidd át a részeket halál nélkül :) kb 40000000 halálnál tartól 350000000 csak a 97%-os részen..

De nem adom fel a 300ft-omért végig kell szenvednem
6.
6.
delphijos
#1: “ Game passba tolom”

Ezt említened se kellett volna. Mindenki IS tudja hogy olyan nincs hogy te megvegyél egy új játékot.
5.
5.
delphijos
#4: A Brothers-t is lehetett egyedül játszani.
4.
4.
Őrnagy
#3: Most viccelsz? Ez kooperatív. Vagy én értek nagyon félre valamit.
3.
3.
crytek
#2: Igen ezt így kell. A Brothers is ilyen volt
2.
2.
Őrnagy
#1: Jól értem, egyedül játszottad 1 kontival?
1.
1.
crytek
Nehéz , nagyon nehéz. Egy kontrollerrel két karaktert kell írányítani mint a Brothers A Tale of Two Son-ban
Game passba tolom 97%-nál vagyok gondolom a folyós ahol vagyok az a finálé és már majdnem kettéfejeltem a gépet. Agyérgöcsök kaptam, bőgtem ,toporzékoltam mint egy dedós aki nem kapja meg a fagyiját.
Figyeljél mindenre IS.Irtózatosan koncentrálni kell (ami mint kiderült sose volt az erősségem) Árnyékra ellenségre akadályokra áááááá ha et végig tudom vinni minimum egy bronz szobrot felhúzók magamnak paintbe

(Game pass most 300ft/3 hónap)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...