Valódi protézis lett Johnny Silverhand karja

  • Írta: szlav
  • 2020. december 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben valaki Johnny Silverhand krómozott karjával sétál majd szembe veletek az utcán. A CDPR és a Limbitless Solution a valóságban is elkészítette a legendás rockerboy protézisét.

A Microsoft és a CD Projekt RED összeállt a Limbitless Solution nonprofit szervezetével, hogy a valóságban is elkészítsék Johnny Silverhand ezüstös karját, amelyet ugyebár már jól ismerhetünk a Cyberpunk 2077-ből.

A sztoriban pedig az igazi vagányság az, hogy az ikonikus protézis valódi másait a gyakorlatban is alkalmazzák majd a következő néhány évben, számos rászoruló, a klinikai teszteken résztvevő felnőttnek díjmentesen felajánlják majd Silverhand balját. A kar egyébként képes a tárgyak fogására és emelésére, valamint számos alapvető mozdulatra.

24.
24.
Ruga
Habkönnyen dominálnak.. szinte félelmetes..
21.
21.
br1Koo
Alapból nem kellett volna kiadniuk a régi gépekre. Bár a sima ps4-re is kiadják azokat a címeket amiket már inkább pro-ra terveztek, az is elképesztő nagy baromság.
20.
20.
CitromH
18.
18.
Drraco
#17: Látom, bajok vannak a szövegértelmezéssel, semmi baj.
17.
17.
CitromH
#15: 8 éve. Kit érdekel mi volt 8 éve. Most jelent meg, nem 6 éve nem 3 éve. Most.
Most pedig az a helyzet, hogy a régi konzolok szart sem tudnak (megjelenésükkor is elég harmatosak voltak.), és az új konzolok végre egész jól sikerültek.

A kiadó úgy látta, hogy jobban megéri (vagy muszáj) kiadni a régiekre is, hiába megy szarul, biztos egy csomó pénzt toltak bele, hogy működjön rajtuk. Kicsit elkapkodták. El kellett volna tolni a régiekre való megjelenést, hiába karácsonyi szezon, meg karantén. Már ha egyáltalán valaha is jól fog rajtuk működni.

Vagy leginkább: nem kellene sírni, és venni egy új konzolt, hogy élvezhesd a jobb minőséget. Előbb utóbb úgyis veszel. De sírni bizony nagyon jó és divatos.
16.
16.
manderel
#15: Biztos, hogy a két konzolgyártó sem szólt volna egy szót sem, ha 1 évvel a megjelenés előtt közlik, hogy mégsem adják ki a piacon lévő legelterjedtebb konzoljaikra, amikre beígérték (akár szerződést is kötöttek velük róluk) évekkel ezelőtt?
15.
15.
Drraco
#14: "Mit akar egy öreg konzol"

Alapvetően ezekre az öreg konzolokra volt beígérve 8 éven keresztül. Senki nem szólna egy szót sem, ha bejelentik mondjuk egy éve, hogy ez egy grandiózusabb alkotás lesz, mint amit terveztek, elnézést.
14.
14.
CitromH
#13: Az tuti.

Tegnap ránéztem PCn: 980ti+i2600k+16gb. 1080p+high settings. Hát a játék gyönyörű, de ment vagy 20fpssel szerintem. Mit akar egy öreg konzol akkor, még ha alapvetően sokkal sokkal alacsonyabb grafikai szinttel is operál.
Hiba volt kiadni a régiekre, csak kellett a pénz.. :)

Itt egyben eladó a gépem is :D
13.
13.
Helium Prime
#9: Ne haragudj!Nem volt szándékomban,de ez q játék az életben nem lesz élvezhető azokon a gépeken szerintem!Ez nem a te hibád! :)
9.
9.
Nothing
#3: Most mélységesen megbántottál prevgen konzol tulajdonosi mivoltomban (is)...!
7.
7.
0Hagyma0
Ezek a mocskok, arra van idejük, hogy emberek leszakadt karját pótló technológián dolgozzanak, de arra nincs hogy te tudjál játszani otthon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...