Henry Cavill megsérült a The Witcher forgatásán

Ismét parkolópályára kényszerült a The Witcher-sorozat forgatása. Igaz, ezúttal nem a koronavírus-járvány szólt közbe, hanem a mindenki kedvenc vajákját játszó brit színész sérült meg a munkálatok közben.

Sajnos nem problémamentes a Netflix gondozásában készülő The Witcher-sorozat második évadának filmezése, hiszen novemberben a járvány miatt kellett felfüggeszteni a forgatást, most pedig a Geraltot alakító színész sérült meg súlyosabban.

A The Sun értesülései szerint Henry Cavill egy lengedező baltákkal teli akadálypályán haladt át hat méter magasságában a fák között, amikor megtorpant, és fájdalmakkal küzdve jelezte, hogy baj van. Egyelőre nem tudni, hogy egy izomhúzódás, a biztonsági heveder, vagy esetleg egy rosszul betalált ütés döntötte le a színészt a lábáról, de az biztos, hogy pillanatnyilag nem tud rendesen járni.

Szerencsére mentőt nem kellett hívni Cavill sérüléséhez, de egyelőre mindenképpen pihentetnie kell az érintett végtagot, ami ismét késlelteti az egyébként is csúszásban lévő produkció második évadának premierjét.

12 komment - szólj hozzá!