Brit toplista: az élre hackelte magát a Cyberpunk

Jött, látott és mindenki mást maga mögé utasított a brit játékeladási toplistán a Cyberpunk 2077, ami ezzel az idei év második legjobb rajtját tudhatja magának az Egyesült Királyság dobozos értékesítései között.

A Cyberpunk 2077-előrendelések számának ismeretében egyáltalán nem meglepő, hogy a CD Projekt RED játéka maga mögé utasított mindenkit az aktuális brit játékeladási toplistán, és ezzel együtt az év második legjobb rajtját produkálta a szigetországban.

Habár a FIFA 21 nyitányát nem sikerült letaszítania az idei trónjáról, az ezüstérmet sikerült megszereznie a The Last of Us: Part II-től a Cyberpunk 2077-nek. Ezzel olyan játékokat körözött le az RPG, mint például az Assassin's Creed: Valhalla, az Animal Crossing: New Horizons vagy a Call of Duty: Black Ops - Cold War.

Külön érdekesség, hogy a Cyberpunk 2077 eladásainak oroszlánrészét - főleg PC-n - a digitális eladások teszik ki, amelyekkel jelen lista nem is kalkulál. A dobozos értékesítések 60 százaléka a PS4-es, 35 százaléka az Xbox One-os és a maradék 5 százaléka a PC-s verzióból született.

  1. Cyberpunk 2077
  2. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Assassin's Creed: Valhalla
  5. FIFA 21
  6. Just Dance 2021
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Spider-Man: Miles Morales
  9. Minecraft (Switch)
  10. Super Mario 3D All-Stars
9 komment - szólj hozzá!