Brit toplista: az élre hackelte magát a Cyberpunk

Jött, látott és mindenki mást maga mögé utasított a brit játékeladási toplistán a Cyberpunk 2077, ami ezzel az idei év második legjobb rajtját tudhatja magának az Egyesült Királyság dobozos értékesítései között.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#6: Én nem lázadok, csak egyett értettem azzal amit írtak. Teljesen feleslegenek tarotom ezt a top 10-es listát mert igazából semmit nem tudsz leszűrni belőle. Ha az lenne hogy magyar top 10-es lista az még valamilyen szinten kapcsolodna hozzànk, de ez a Britek listája... most komolyan! Kit étdekel a brit eladási lista? Ez olyan lenne mintha a Britek meg néznék hogy nekünk milyen listánk... akkor àllnànak elő valami világ szintű felméréssel.
#7
#2: Én se értem amúgy, ha érdektelen meg nem releváns , akkor átugrod a hírt. Amúgy egész más a hír értéke ha a helyén kezeled, és ( jogosan ) nem ebből következtetsz az összeladásra. Mert arra tényleg alkalmatlan.
#5
#2: +1
#4
#2: +1
#3
#2: +1

Teljesen felesleges top lista!
#2
#1: Na ennyire mérvadó ez a faszom top lista hónapról hónapra, plusz a dobozos lekövetések. Teljesen felesleges a digitális korban a fizikai eladásokat nézni. Amikor olyan játékból ment el 10 millió darab 1 hónap alatt mint a PUBG nem volt fent ezen a listán mert steam-es.

Ráadásul csak a britekről van szó, hogy még duplán felesleges legyen. Szerintem ezt a rovatot elkéne hagyni a faszba.

Most pedig megint kibukott, hogy több a PC-s eladás mint konzolokon együttvéve, de ha csak dobozost néznénk teljesen megfordul a helyzet és így azt hihetnénk hogy PC-n megint nem vesz senki játékot. Nonszensz már, remélem 2021-től nem lesz ilyen hír.