Hamarosan újra láthatjuk az Elden Ringet?

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 14.
  • Pletyka
Link másolása
Továbbra is fájdalmasan nagy a csend Hidetaka Miyazaki csapatának következő játéka, az Elden Ring körül, azonban az általában jól értesült Jeff Grubb szerint ez hamarosan megváltozhat.

Habár az idei The Game Awardson végül Elden Ring-hírek nélkül maradtunk, azt megtudtuk, hogy Miyazaki legújabb alkotása jelenleg a legjobban várt játék. A japán csapat legújabb projektjéről nem sokat hallottunk a bejelentése óta, de miután legutóbb életjelet adott magáról, könnyen lehet, hogy hamarosan ismét láthatunk majd belőle egy újabb előzetest.

A VentureBeat írója, a mostanában elég jó bennfentes információkkal rendelkező Jeff Grubb szerint a FromSoftware és a Bandai Namco bemutathatták volna a játékot a The Game Awardson, de inkább még várni szerettek volna vele. Az értesülései szerint azonban már nem kell sokat böjtölnünk: egy-két hónap, és megtörténik a nagy leleplezés.

Nemrég Phil Spencer már kipróbálhatta az Elden Ringet, szóval remélhetőleg igaza lesz Grubbnak, és már nekünk sem kell sokáig várnunk, hogy legalább mozgás közben láthassuk, min dolgozik a soulslike-játékokról elhíresült csapat.

3.
3.
2.
2.
Ganzer
#1: Szintén zenész, kíváncsi leszek rá.
1.
1.
Fata Morgana
Már illő lenne mutatni valamit mozgás közben is a játékról, jöhet a gameplay várom szeretettel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...