Végül az EA vásárolja fel a Codemasterst

Néhány hete arról hallhattunk híreket, hogy egyeszségre jutott a Take-Two és a Codemasters, így a Grand Theft Auto-széria kiadójánál landolhat a versenyjátékairól ismert stúdió. Azóta fordult a kocka, végül az Electronic Arts nyerte a licitet.
  • Írta: szlav

Kommentek

#25
#24: Csak a sok rinyagép türelmetlen. Nincs abban semmi vállalhatatlan. Majd kipatchelik.
Batman AK, AC Unity pl sokkal rosszabb állapotba jelent meg.

Nem tudom képesek-e a csodára és a prev genen meg tudják-e majd oldani ,hogy ne akadozzon azaz stabil 30 meglegyen ,de mindenesetre én azokra a gépekre nem adtam volna ki ha "csak ennyit tudnak" Mondjuk érdekesség hogy ennél szebb játékok baj nélkül mennek rajtuk... Szóval valami csak van.

A játék amúgy jó nem véletlen a sok 9 pont rá
#23
Közben friss hír take two még nem tett le a bizniszről és tesznek majd új ajánlatot..Bár kétlem ,hogy az EA-t úgy felül tudják licitálni hogy az elálljon tőle...
#22
#18: Ennek nulla a realitása, még annak is nagyon kicsi, hogy folytatást csináljanak hozzá.
#20
Nem vágom mit sír mindenki. Az utóbbi időben a codemasters üzleti modellje kezdett átmenni az egyik legundorítóbb formába. A dirt rally 2-t elég megnézni....jó helyre kerültek. Megtalálták egymást. :)
#19
Sajnálom főleg a WRC miatt, mert Az EA-nél kuka lesz minden.

#18 A Driveclub tényleg rohadt jó lenne PC-re !
#18
#13: EA megvehetné akkor már a Driveclub jogait és kiadhatná pc-re. Az nagyon jó game!
#17
Jobban illenek az EA-hoz.

Minden évben kiadják az F1 játékot ami copy-paste akár a FIFA .
Colin Mcrae Rally, GRID1, Dirt Rally, és az F1 2010 (esetleg 11) -en kívül sok mindent nem tettek le az asztalra. Arról nem is beszélve évről-évere csak a pénz, a minőség nem számított nekik.

Amikor a Take2 val hozták össze őket, bíztam benne ebben lesz fordulat. Esetleg kapunk egy remek Midnight Clubot, de most max egy Codemasters futtattak még kategóriájú NFSre fogja futni.

Amúgy sem értem az EA-t ha ennyire autós játék irányba gondolkodnak miért nem vették meg annó az Atarit , Eden Gamesel és Test Drive Unlimiteddel. Akár hogy is nézem mainsteam autós téren jelenleg a Forza Horizon a mérce.
#16
Remelem a driveclub csapatot raallitjak egy jo kis need for speedre!
#15
#6: Ez szerintem előbb utóbb be fog következni! Évek óta pletykálnak róla! Nem tudom Codies régen jó volt most csak a Dirt Rally 2.0 az egyetlen értelmes ami kijött a kezeik közül! Kizárólag autós játékokkal foglalkoznak és nem raknak vr támogatást a játékaikba ez szerintem nagyon béna a Dirt Rallyban van egyedül, de ahhoz nem kevés vásárlói hiszti kellett! Nem hiszem, hogy ezzel mi játékosok rövid távon rosszul járunk. Aztán, hogy a jövőben miben látja majd az EA a lóvét majd kiderül. Nekem sanszos, hogy az f1 jogok kellettek nekik főleg!
#14
Neeeeeeeee ...... ezt ki kellet adnom magambol
#13
#12: Amennyire tudom, úgy van Steamen, mint az Ubisoft. Meg lehet venni ott a játékaikat, de kell hozzá a másik kliens is. Ez nem visszatérés, hanem egy kicsit olyan, mintha G2A-n vagy valami más 3rd partytól vennél legális Origin kulcsot.
#12
#8: "Origin kliens exkluzív használatát" Azt minek amikor az EA is visszatért steamre?
#11
#9: Touché ! :)
#10
#6: Megoldás...!?
#9
#8: Már most instant szarok lettek.
10 évre visszamenőleg.
#8
Akkor 5 éven belül ezek a játékok is szarrá mennek. Kíváncsi vagyok, engedni fogják-e a saját motor használatát, vagy őket is átkényszerítik a Frostbite-ra. És hogy mikortól fogják rájuk erőltetni az Origin kliens exkluzív használatát. Például csak a jövőbeli megjelenések esetében, vagy bele patchelik régebbi játékokba is.
#7
#6: Bizony mondom néked! :)
Nem te vagy az első aki felhozta ezt a lehetőséget!Különösen a Zenimax után!
#6
Már csak 1 megoldás maradt: MS megveszi az EA-t.