A héten a Ubisoft is ajándékokat oszt

A karácsonyra hangolódásba a Ubisoft is bekapcsolódik, és péntekig minden nap felfed valami új bezsebelhető finomságot. Az ajándékozást az Assassin's Creed: Valhallában használható letölthető tartalmakkal kezdik.

Nem az Epic Game Store az egyetlen, ami ingyen tartalmakkal várja a felhasználóit az ünnepi időszak nevében. Ugyan hasonlóan gazdag karácsonyozást (legalábbis mennyiségre) a Ubisoft nem ígér, de ők is kiveszik a részüket a készülődésből. December 14-től kezdve egészen december 18-ig minden nap felfednek valami ingyen beszerezhető tartalmat az oldalukon, amihez nem kell mást tenni, csak regisztrálni.

Az egyelőre titok, hogy a hét többi napján mi vár ránk, de a tegnap élesedett akciót az Assassin's Creed: Valhalla egyik kiegészítőjével indították útjára. A Rewards Pack a Seafarer Settlement Packet és az Origins hősének, Bayeknek a jelmezét tartalmazza – az ajándékot minden érintett platformon beszerezhetjük. Akkor sem kell kétségbe esnünk, ha még nincs meg a Valhalla, ettől függetlenül aktiválhatjuk az ajándékot, ami a fiókunkon vár addig, míg be nem szerezzük a játékot.

Ebből kiindulva lehet, hogy a további ajándékok is hasonlóan valamelyik frissebb Ubisoft-játék (mint a Watch Dogs: Legion vagy az Immortals: Fenyx Rising) in-game tartalmai lesznek? Napról napra kiderül. Magyar idő szerint délután 14 órakor van a váltás, érdemes tehát résen lenni, nehogy lemaradjunk valamelyikről.

1 komment - szólj hozzá!