Back 4 Blood - ez vár a zárt alfában

  • Írta: gorien
  • 2020. december 15.
  • Korai verzió
Link másolása
Ahogy a minap beharangozták a The Game Awardson, a hét végén négynapos, zárt alfatesztet tart a Back 4 Blood, a Left 4 Dead-játékok készítőinek új alkotása. Videós eligazítást kaptunk arról, mi vár ránk a tesztverzióban.

A Left 4 Dead-játékokat alkotó Turtle Rock Studios tavaly villantotta fel, hogy újabb kooperatív, zombis játékon dolgoznak, ami a Back 4 Blood címet viseli. Idén nyáron aztán megtört a csend, a The Game Awardson pedig az előzetes is befutott végre hozzá, azzal a jó hírrel együtt, hogy még a héten megejtik az első zárt alfatesztet. Most ehhez kaptunk egy kis kedvcsinálót.

A zárt alfa a kooperatív kampány egyik korai küldetését tartalmazza, amin négy különböző hős (úgynevezett cleaner) szerepében vehetünk részt, akik a másodlagos fegyverekben és perkökben térnek el. A Riddennek nevezett zombikból is többfélével találkozhatunk, ahogy a roguelike kártyarendszert is kipróbálhatjuk – sőt, az egyedi, játékmenet közben módosuló mechanikákba is belekóstolhatunk.

A Back 4 Blood 2021. június 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re. Az alfateszt december 17-21. között lesz, regisztrálni a játék weboldalán lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...