Black Ops: Cold War - traileren a szezonbérlet

  • Írta: szlav
  • 2020. december 15.
  • Videó
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops - Cold War is követi a Modern Warfare mintáját, így ezúttal is a Battle Pass száz szintje szállítja majd az új fegyvereket és kozmetikai újdonságokat. Csekkoljuk le, hogy mi vár ránk az első szezonban!

A Treyarch és az Activision korábban már bemutatta, hogy mi vár ránk a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a megújuló Warzone első szezonjában, ma pedig jobban megismerkedhetünk az ezt kísérő Battle Pass-szel is.

A bérlet minden tekintetben követi a Modern Warfare mintáját, tehát a fizetős szinteken rengeteg fegyverfestést, matricát, operátorkinézetet és egyéb kozmetikai extrát találunk majd, a játékmenetet befolyásoló extrákért (vagyis az új fegyverekért) viszont ezúttal sem kell pénztárcát nyitnunk. A két új fegyverünk egyébként a MAC-10 géppisztoly és a Groza gépkarabély lesz.

Emlékeztető gyanánt érdemes megemlítenünk, hogy a Season One startjával, azaz december 16-án egyesül a Cold War és a Warzone, vagyis a hidegháborús fegyvereket is megtalálhatjuk majd a battle royale-játékban. Ezzel együtt élesedik majd az új térkép, Rebirth Island is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...