Csak jövőre társul PC-n az EA Play és a Game Pass

Az eredeti tervekkel ellentétben csak jövőre drótozzák össze a PC-s EA Playt az Xbox Game Pass kínálatával, az Electronic Arts és a Microsoft ráadásul nem is tűzött ki egyelőre ennél konkrétabb időpontot.

Az Xbox-tulajok november közepe óta férhetnek hozzá az EA Play kínálatához is az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetésükkel, és bár az eredeti elképzelések alapján tegnap óta PC-n is meg kellett volna ejteni az összebútorozást, végül az Electronic Arts és a Microsoft csak egy közleményt adott ki, amelyben jelezték, hogy erre már csak jövőre kerül sor.

PC-n kicsit más lesz a felállás, míg ugyanis konzolon kizárólag az Ultimate-tagsággal férhetünk hozzá a két szolgáltatás kínálatához, itt az Xbox Game Pass PC-s előfizetése is elegendő ehhez. Érdemes megjegyezni, hogy a közösködés csak az alap EA Playt érinti, a kiadó legújabb játékait is felvonultató EA Play Próért továbbra is külön kell fizetnie a játékosoknak. A további részletekre 2021 elején számíthatunk.

Eközben a Game Pass kínálata folyamatosan bővül; múlt péntek óta érhető el a Morkredd az előfizetők számára (PC, konzol, Android), tegnap csatlakozott a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition (konzol, Android), holnap pedig érkezik az Among Us (PC), a Beholder: Complete Edition (konzol, Android), a Code Vein (konzol, Android), a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PC), a Monster Train (konzol), a MotoGP 20 (PC, konzol, Android), a My Friend Pedro (Android), a Neoverse (konzol, Android) és a Wilmot’s Warehouse (PC, konzol).

9 komment - szólj hozzá!