Csak jövőre társul PC-n az EA Play és a Game Pass

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 16.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben csak jövőre drótozzák össze a PC-s EA Playt az Xbox Game Pass kínálatával, az Electronic Arts és a Microsoft ráadásul nem is tűzött ki egyelőre ennél konkrétabb időpontot.

Az Xbox-tulajok november közepe óta férhetnek hozzá az EA Play kínálatához is az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetésükkel, és bár az eredeti elképzelések alapján tegnap óta PC-n is meg kellett volna ejteni az összebútorozást, végül az Electronic Arts és a Microsoft csak egy közleményt adott ki, amelyben jelezték, hogy erre már csak jövőre kerül sor.

PC-n kicsit más lesz a felállás, míg ugyanis konzolon kizárólag az Ultimate-tagsággal férhetünk hozzá a két szolgáltatás kínálatához, itt az Xbox Game Pass PC-s előfizetése is elegendő ehhez. Érdemes megjegyezni, hogy a közösködés csak az alap EA Playt érinti, a kiadó legújabb játékait is felvonultató EA Play Próért továbbra is külön kell fizetnie a játékosoknak. A további részletekre 2021 elején számíthatunk.

Eközben a Game Pass kínálata folyamatosan bővül; múlt péntek óta érhető el a Morkredd az előfizetők számára (PC, konzol, Android), tegnap csatlakozott a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition (konzol, Android), holnap pedig érkezik az Among Us (PC), a Beholder: Complete Edition (konzol, Android), a Code Vein (konzol, Android), a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PC), a Monster Train (konzol), a MotoGP 20 (PC, konzol, Android), a My Friend Pedro (Android), a Neoverse (konzol, Android) és a Wilmot’s Warehouse (PC, konzol).

7.
7.
Őrnagy
Motogp 20? Na, még egy játék, amivel nem lesz időm játszani.
6.
6.
crytek
#4: Nem véletlen hogy game pass ultimate-be van beleépítve.Ha neked EA play-ed van akkor nem férsz hozzá a game pass címekhez. Csak akkor ha veszel mellé game pass ultimate-et. A maradék ea play napjaidat meg áltváltja..

Itt vannak az infok erről:

https://help.ea.com/en-us/help/ea-play/ea-play-and-xbox-game-pass/
5.
5.
fojesz
#4: Nem, Game Pass-előfizetés kell.
4.
4.
mdr88
És ha csak az EA Play Pro-t fizetem, akkor is hozzáférek majd PC-n a Microsoft címekhez? Mert hogy ez így nekem nem annyira egyértelmű...
1.
1.
crytek
Ilyenkor de jó konzolosnak lenni vígan tolják 300ft-ért. PC-re csak meg miután lejár a 300ft-os dolog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...