Képeken a Resident Evil: Village

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 16.
  • Képek
Link másolása
Az amerikai IGN jóvoltából beesett három új screenshot a Resident Evil: Village-ből, így a közelmúlt szivárgásait követően némi hivatalos anyagnak is örülhetnek a sorozat rajongói.

Aki esetleg abban bízott, hogy a The Game Awards kapcsán az új Resident Evilből is lát majd valamit, az hoppon maradt, az év végére azonban beesett három új screenshot a játékból, amiket az amerikai IGN szállított nekünk. A Resident Evil: Village producere, Peter Fabiano a screenshotok mellé csatolt üzenetében azt ígéri, hogy az új részben a sorozat közel 25 éves múltjának legjobb elemei találkoznak majd.

Ahogy azonban a képek is sejtetik, körítés tekintetében mindenképpen rendhagyó felvonásnak ígérkezik a Village, aminek a sztorija egyébként néhány évvel a Resident Evil 7 eseményeit követően veszi kezdetét Európában. A főszereplő most is Ethan lesz, a történéseket pedig belső nézetből élhetjük majd át az RE Engine-nek hála egészen pazar látvány mellett. A játék PC-re, PS5-re és Xbox Series-konzolokra érkezik jövőre - a korábbi szivárgások alapján április környékén.

9.
9.
r3dman
Simán elfutnának de az üzletplitika szempontjából direkt úgy van kitalálva,hogy jöjjön a konzol váltás vagy cseréld le a videókártyád meg ilyenek.A vízcspbol is az rtx folyik meg a 4k.Teljesen felesleges.De kell az embereknek mert beléjük beszélik a reklámokkal.Ráértek volna az új genes konzolokkal várni még legalább 3 évet.Eddig a ps4 pro meg xbox one x volt a legjobb konzol a világon így hírdették most meg mindenki úgy beszél róla,hogy egy fos.Mert a gyártók azt akarják,hogy vegyed az újat.2 év múlva szar lesz is ha már megvetted mert jön a slim.Nevetséges.
8.
8.
Ps fanboy
#4: Ja, csak mondjuk amíg egy TLoU 2 is elég szépen elfut a ps4 eken és ismerve a Capcom féle pályatervezést/pályaterjedelmet, amit a resiknél úgymond minimál keretek között simán kihoznak, nem hiszem, hogy lenne bármilyen akadálya a minimális grafikai butításon túl.
7.
7.
GAMEROD
De jó lenne, de jó lenne... főleg hogy ugyanazt a látványt és teljesítményt várnák el az emberek a 8 éves hardvereken is mint amik még szinte ki se jöttek.
6.
6.
Nate Hope
#2: Jó lenne, mert nincsen még PS5-öm (és szerintem belátható ideig nem is lesz), viszont ennek megvannak a maga hátulütői.
5.
5.
DarkCrash
#3: Meg tudnák csinálni szerintem, mivel ( gondolom én) a motor ugyanaz amit a 7-nél használtak csak turbóztak rajta.
4.
4.
crytek
#2: Cyberpunk is de jó lett hogy kijött azokra is :)
3.
3.
KopyAti
#2: Az még nem biztos. Azt mondták, hogy meglátják mit tudnak kihozni az előző genen.
2.
2.
Ps fanboy
És ha minden igaz, akkor jön ps4 és xbox one - ra is, ami jó lenne.
1.
1.
Raam989
Remélem a vámpírok is előkerülnek a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...