Áprilisban érkezik az új Mortal Kombat-film

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO Max-premiernek hála nem késlekedik már sokat a következő Mortal Kombat-film, és ha hihetünk a producernek - márpedig miért ne hihetnénk -, hamarosan az első trailert is megkapjuk hozzá.

A legutóbbi elképzelések szerint jövő márciusban debütált volna az új Mortal Kombat-film, és bár az adaptáció készen is állt a kitűzött időpontra, a készítők elhalasztották a premiert, amíg nem rendeződik a mozik helyzete a koronavírus-járvány közepette.

Szerencsére ezt a bizonytalanságot felülírta a Warner bejelentése, miszerint az összes 2021-es filmje hibrid módon rajtol majd, vagyis ahol lehet, mozikba kerülnek, egyébként pedig marad az HBO Max - legalábbis Amerikában.

Ennek megfelelően a Mortal Kombatnak is kitűzték az új premierdátumát, amit Todd Garner producer osztott meg a Twitteren egy poszter társaságában: eszerint a film 2021. április 16-án mutatkozik be, az első trailerre pedig valamikor az év elején számíthatunk.

27.
27.
godach
#22: Köszönöm szépen. Mivel a stílus maga az ember, így rólad is igen sokat elárulnak ezek a kommentek, no de ne menjünk bele egymás kivesézésébe.
Számomra rengeteg olyan dolog és film van, ami képes arra hogy időt utazzak.
Ha belökök egy Bud Spencer é Terrence Hill filmet, akkor egyszerűen nem érdekel mennyit változott a világ azóta. Sőt, mostanában Louis de Funès filmeket nézek újra, amiket már gyerekkoromban is szerettem és fura belegondolni, hogy a színész már az előtt meghalt, mielőtt én megszülettem. Vannak zenék, filmsorozatból részek vagy akár egy intró, amit ha megnézek akkor felidézi azt a lelkiállapotot amit annó éreztem amikor láttam stb. Nincs nekem bajom a klasszikusokkal viszont van ami felett szerintem eljárt az idő és hiába láttam az MK filmet annyiszor, hogy kívülről tudtam a szövegét ez nem mentesít fel az alól hogy objektíven kezeljem a filmet. Részemről, de persze elfogadom a te véleményed is, hogy ha a kacsa nem tud úszni akkor a víz a hülye :D
24.
24.
#20: úgy van, ütött, mint a Buszkerék, penge zenékkel. És nagyon jóka bunyók is benne,a pörgős hangulat. Kano jelenetet mai napig megnézem Sonia-val, a brit színész nagyon jól adta Kano-t. Sonia meg Kitana meg über jó nők voltak. Egy igazi klasszikus ez a movie.
23.
23.
#12: igen? mondjál már egy videójátékos adaptációt, ami ezt a szintet hozta, főleg akkoriban, de azóta is, a maga technológiai szintjén? A hülyegyerek kommeneteket hagyjuk már. Nem semmilyen formában nem volt átlagos, majdhogynem minden tekintetben átéag feletti volt. Hónapokig ütött és maradt a hatása. Ezt mondd el a mai pénziparos szarokról. A az új Sonic filmen kívül nem tudsz egyetlen videójáték adaptáció filmet mondani, ami ennek a Mortal-nak a szintjét hozta volna rajongói igények kielégítésében.
22.
22.
#9: sose értettem ezt nyálas, gagyi önmegtagadó, idő-megtagadó hozzáállást.
te tulajdonképpen természetellenes módon magát az Időt gyalázod, nem a filmet.
Számomra ez gáz, ne is haragudj, Sokat mond a karakteredről.
21.
21.
br1Koo
#12: Volt azért ott egy Christopher Lambert is. A színészkedéssel semmi baj nem volt, nem is olyan film amiben kell színészkedni, nem azon volt a hangsúly. Tipikus fiúknak készült akciófilm volt, mint a például a Penge, meg a sok C kategóriás amerikai sorozat amik vasárnap délelőttől mentek a tv2-n. Nem kell benne mást keresni.
20.
20.
br1Koo
#8: Fura, számomra pont Goro az aki mai napig korrektül néz ki (a mozgását leszámítva persze). Sokat segít az, hogy egy bábú volt akkori CG helyett, mert igazából az animált részek azok amik elképesztő gagyik mai szemmel nézve. Az Annihilation mellé téve viszont ezerszer jobb film. Akkoriban már csak a MK hype miatt is ütött.
18.
18.
DrZsasz
#17: Báthoryból átsétálva a HEMOban, tizenéves fejjel, hónapokig erröl beszéltünk utána :)
17.
17.
Én azok között vagyok, akik anno gyerek fejjel nézték rendesen a moziban a filmet. Mortal 1-2 idők voltak nekünk, mindenkinél megadrive-on/SNES-en ezzel öltük egymást. A szüleink meg látták ezt és semmi para, hogy túl fiatalok vagyunk hozzá, vagy valami, mert látták, hogy jól elvagyunk. Amikor meg mozijegyre kellett pénz, simán mindenkinek adtak. Rendesen annyian voltak rajta a veszprémi HEMO-ban, aminek akkoriban a fő profilja mozi volt, hogy nem kevés plusz széket hoztak be azoknak, akik állva maradtak.

Jó volt, a nézőtér 85 százaléka gyerek és szerintem mindenki vágta a játékot, mert bármi szereplő megjelent ment a hű, meg a há. Kb az ott lévő nézők 100 százalékának tetszett a film. Ez volt a matiné gyerekként. A Mortal Kombat és Véres Játék a Jégkirálynő meg a Shrek helyett. De senki és semmilyen szervezet nem pampogott akkoriban még.

Mindenképp megnézem majd ezt az új részt is valamikor, de nem támasztok nagy elvárásokat és max majd csak pozitívan csalódok. Az meg jó nekem.


16.
16.
Zuzmo
Az 1994-es Street Fightert felülmúlta. :D
15.
15.
A Fénybenjáró
Én mind a mai napig imádom a '95-ös filmet és ezt is nagyon várom. Ha meglesz benne a MK hangulat, akkor már elégedett leszek.
14.
14.
Nate Hope
#11: Ez mondjuk alap, magát rúgná tökön a stúdió, ha nem így lenne.
13.
13.
Nate Hope
#7: "Mellesleg kb a T2 az egyetlen film, ami az abszolút csúcstechnikát képviselte akkoriban, kevés filnek volt erre büdzséje."

Ott van pl. a Jurassic Park (1993).
12.
12.
Nate Hope
#8: A Mortal Kombat színvonalban már a saját korában sem volt kiemelkedő alkotás, a kritikusok sem szerették túlzottan, bár bevétel-ügyileg azért sikeresnek mondható, de ez még nincsen egyenes arányban a minőséggel. Igazából csak a gyerekkori emlékek teszik széppé azt a filmet (hiszen gyerekként egyrészt minden jó, másrészt az akkori MK-rajongó gyerekeknek és tinédzsereknek miért ne tetszett volna), de egyébként legjobb esetben is egy átlagos videojáték-adaptáció, szép díszletekkel, gagyi trükkökkel, és közepes színészi alakításokkal, a karaktereket játszó "sztárok" ma már sehol sincsenek jegyezve, maximum Zs-kategóriás alkotásokban (talán még Cary-Hiroyuki Tagawa mondható a legjobbnak). Mai szemmel meg már főleg kiütköznek a hibái és a logikai bakijai.
11.
11.
Zuzmo
A régi film PG-13-as besorolású, az új R lesz.
10.
10.
delphijos
#4: Kötve hiszem, tekintve hogy nem csak a 18+ nézőkre számítanak....
9.
9.
godach
#7: Félre ne érts én mai napig imádom az MK filmet. De tény hogy lejárt felette az idő.
Ha őszinte akarok lenni, akkor a fiamnak (akinek nincs baja az oldschool dolgokkal) nem szívesen dicsekednék, hogy ez régen a kedvencem volt. :)
8.
8.
#3: semmilyen formában nem volt 'bénécska' akkoriban. Talán Goró-ra nem volt elég pénz. Zenék, akciók, színészek tekintetében is teljesen átlag feletti volt, egy videójátékos adaptációt tekintve.
7.
7.
#6: mindez igaz. De gondolkozzál már logikusan, a T2 mennyiből készült, és mennyiből a Mortal. Na ugye. Mellesleg kb a T2 az egyetlen film, ami az abszolút csúcstechnikát képviselte akkoriban, kevés filnek volt erre büdzséje.
6.
6.
godach
#2: "akkoriban" ami bár számomra az istencsászár filmek egyike volt, mára megöregedett.
elég csak megnézni egy Terminator 2-őt. Nem látod rajta hogy 1-2-4-10-20 éves film. Ezen sajna már pár év múlva látszott. Nemhogy most
5.
5.
godach
#1: Én bízom egy MK Legacy szerűségbe :)
4.
4.
Anti4730
EZ a film ugyanoolyan veres es brutalis lesz, mint mondjuk a 11-ik resz, vagy nem fogjak bevallalni a tulzott eroszakot?
3.
3.
Zuzmo
#2: Sokan szeretik, de bárki bevallhatja, hogy bénácska az a mozi. A nosztalgia faktort viszont nagyon nehéz legyőzni.
2.
2.
nehéz lesz a 95-ös, korrekt és akkoriban átütő filmet überelni de reméljük hogy jó lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...