Cyberpunk-tartalmak érkeztek a Death Strandingbe

Ingyenes frissítést kapott a Death Stranding PC-s verziója a Cyberpunk 2077 megjelenése apropóján. A kiegészítő a kozmetikai finomságok mellett egy spéci motort, extra küldetéseket és egy vadonatúj mechanikát is hozott magával.

Miután Hideo Kojima is vendégszerepelt a Cyberpunk 2077-ben, talán annyira nem meglepő, hogy a dizájner legutóbbi játéka, a Death Stranding is kapott némi extra tartalmat a CD Projekt RED RPG-jének megjelenése apropóján: a Cyberpunk-frissítés ingyenesen tölthető le a PC-s játékosok számára.

Az update számos kozmetikai kiegészítőt hozott magával, többek között Johnny Silverhand napszemüvegét és robotkarját is magunkévá tehetjük, emellett kaptunk egy motort, amit a Cyberpunk 2077 ihletett, hat, néhány ismerős arcot is felvonultató küldetést, valamint egy vadonatúj hackelési mechanikát, amellyel megbéníthatjuk az ellenfeleinket, és az érzékelőpóznákat és járműveket is kivonathatjuk a forgalomból egy rövid időre.

A frissítés egyelőre biztosan PC-exkluzív, de a Kojima Productions szerint "számíthatunk még bejelentésekre tőlük a közeljövőben", szóval érdemes lesz odafigyelni rájuk.

6 komment - szólj hozzá!