Cyberpunk-tartalmak érkeztek a Death Strandingbe

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 17.
  • Letöltés
Link másolása
Ingyenes frissítést kapott a Death Stranding PC-s verziója a Cyberpunk 2077 megjelenése apropóján. A kiegészítő a kozmetikai finomságok mellett egy spéci motort, extra küldetéseket és egy vadonatúj mechanikát is hozott magával.

Miután Hideo Kojima is vendégszerepelt a Cyberpunk 2077-ben, talán annyira nem meglepő, hogy a dizájner legutóbbi játéka, a Death Stranding is kapott némi extra tartalmat a CD Projekt RED RPG-jének megjelenése apropóján: a Cyberpunk-frissítés ingyenesen tölthető le a PC-s játékosok számára.

Az update számos kozmetikai kiegészítőt hozott magával, többek között Johnny Silverhand napszemüvegét és robotkarját is magunkévá tehetjük, emellett kaptunk egy motort, amit a Cyberpunk 2077 ihletett, hat, néhány ismerős arcot is felvonultató küldetést, valamint egy vadonatúj hackelési mechanikát, amellyel megbéníthatjuk az ellenfeleinket, és az érzékelőpóznákat és járműveket is kivonathatjuk a forgalomból egy rövid időre.

A frissítés egyelőre biztosan PC-exkluzív, de a Kojima Productions szerint "számíthatunk még bejelentésekre tőlük a közeljövőben", szóval érdemes lesz odafigyelni rájuk.

5.
5.
crytek
Ezek láttán nem is csodálkozom hogy a free to play mobilos cuccok hogyan tudnak évente több milliárd dollárt termelni..hát ezért..sok a türelmetlen ember akinek ez a 2-3 hónap biztos a pokol lenne kivárni hogy patchelve legyen a játék...

De hát az nép az aki felemelhet és a nép az aki tönkretehet cégeket...Ebből kell majd talpra állni..
1.
1.
Kisjack241
80 óra alatt értem a végére, érdekelnek az új dolgok, de sajnos mégis úgy érzem hogy nem csinálnám végig újra az egészet.. viszont remélem a CP is leköt majd legalább ennyi időre! Egyenlőre 6 óra van benne, és nagyon tetszik, pedig pro-n játszom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...