Assassin's Creed: Valhalla - XP-boostot tessék!

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 17.
  • Letöltés
Link másolása
Az Assassin's Creed: Valhalla mikrotranzakciós boltjába is megérkeztek a különféle boostok, így aki szeretné, némi pénzért cserébe felpörgetheti a játékbeli fejlődését, és az ezüstöt is gyorsabban kalapozhatja majd.

Miután igen vontatott tudott lenni, az Assassin's Creed: Odyssey esetében nagy port kavart, hogy a játék mikrotranzakciós boltjában XP-boostot is lehetett vásárolni, amivel a fejlődésüket pörgethették fel a játékosok. Az Assassin's Creed: Valhallánál már taktikusabb volt a Ubisoft, és egy várt egy hónapot a különféle boostok kiadásával.

Most már viszont nincs akadálya annak, elverjünk némi Helix-kreditet arra, hogy gyorsabban fejlődjünk, vagy több ezüstöt keressünk a játékban. Az XP-boost 10 dollárnak megfelelő játékpénzbe fáj, bármelyik mentésen bekapcsolható, és a használatával permanens módon 50 százalékkal gyorsul a karakterünk fejlődése. A másik boost 50 százalékkal több ezüstöt ad minden zsákmány esetében: ez szintén 10 dollárba kerül, de ha gondoljuk, csomagban is megvehetjük a két segítséget, és akkor csak 15 dollárt kell kifizetnünk.

Miután az Odyssey-nél nem igazán fogadták jól a játékosok az efféle mikrotranzakciókat, sőt felmerült, hogy a Ubisoft direkt lassította le a játékbeli fejlődést, a készítők most (is) leszögezték: a boostok semmilyen hatással nem voltak a tervezési munkálatokra, és pusztán azt a célt szolgálják, hogy azok is tudjanak haladni a Valhallában, akiknek nincs annyi idejük játszani.

12.
12.
Juha
Nekem az utolsó AC, amivel játszottam a Black Flag volt, több is megvan, de idő hiányában csak próba szintjén telepítettem fel.
Az "új" részek közül melyiket érdemes megvenni egy esetleges karantén idejére? (Egyre több kolléga produkál pozitív tesztet a környezetemben)
Van komolyabb átfedés a részek között? Van jelen/jövőbeli rész (talán ezt anno törölték, de hátha)?
Én szeretem kivárni, és kompletten megvenni a játékokat, ezért kérdezem, hogy Origins, Odyssey, vagy várjak kicsit a Valhallára, hogy egész legyen, vagy így is kerek?
Megj.: youtube-on nem nézek ilyesmit, mert vagy fizetettek, vagy elfogultak, vagy simán hülyék általában a "tuberek", de ha nem, akkor is spoilereznek.
11.
11.
Ooorky
#9: Undorító szokás.
Játékkal játszani.
Pfujj.
6.
6.
Heldengeist
Mindig érdekesnek találom, amikor egy mikrotranzakció lényege, hogy kevesebbet kelljen játszani a játékkal.
3.
3.
#2: Na, köszi a választ és lehet rányomok a zenéjére :) Nekem az előző kettő tetszett valahol, de engem csak 3-4 órára kötöttek le. Kipróbáltam, nem vettem meg. De ez a szóban forgó rész mégis érdekel, mert számomra az utolsó falevélig Witcher 3 beütése van. A nehéz lopakodás meg sosem baj, nem baj, ha a játékok újítanak a formulákon. Tapasztalt sunnyadékként nem szeretem, ha minden világít és egyértelmű elsőre.
2.
2.
Mortis
#1: eddig 53 óra után, a sztori szerintem úgy 40-50%-ánánl járva, azt kell mondjam hogy színtiszta szórakoztató faktor és a harc (nyílt konfrontációra gondolok) alapján a negyedik rész óta ez a legjobban sikerült Assasin's Creed. Karakterekben szerintem az Origins jobb, világ változatosságában az Odyssey jobb, történetben a 4(legalábbis ahhoz képest amit eddig láttam belőle) jobb. Lopakodni sokkal nehezebb, mint az előző kettő, 'újfajta' AC-ban, ezt sajnálom is, de a stamina rendszer és a gyengepontok bevezetése nagyon sokat dobott a harcrendszeren. A mellékes elfoglaltságok is élvezetesek, külön tetszik a flyting és az orlog, de a world event-teken is látszik hogy szarrá játszották a Witcher 3-mat a fejlesztők.
Összességében megéri megvenni, ha leárazva be tudod szerezni és jól szórakoztál az előző két résszel, akkor egyenesen kötelező. de nem szabad semmi egetrengetőt várni; kivéve a zenei fronton -> messze ez a legjobb AC soundtrack és megmerem kockáztatni, hogy az egyik legjobb játékhoz írt aláfestő album valaha. Nagyon szívesen meghallgatnék egy koncertet belőle.
1.
1.
Erről a Valhalláról sokkal kevesebbet hallok, mint bármelyik megelőző részével a megjelenés után ennyi idővel. Fasza lett?

Boost-okat meg vegye meg, akinek kell. Nekem mindegy, nem én fizetem. Legalább örökös és ki-be kapcsolható csalások ezek, nem pedig 30 nap, meg ilyenek, mert akkor már gáz lenne. Mondjuk egy trainer sokkal jobb megoldás a hasonló játékokban, mint az ilyesmik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...