Ingyenesen tölthető a Cities: Skylines

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 17.
  • Akció
Link másolása
Elindult az Epic Games Store karácsonyi meglepetéssorozata, elsőként a Cities: Skylinest tette ingyenesen letölthetővé a digitális áruház. Siessetek, mert csak egy napig él az akció!

Az idén ötéves Cities: Skylines az egyik legjobb SimCity-pótlék, így ha kimaradt korábban (és még nincs ott a gyűjteményetekben egy másik akcióból), mindenképpen csapjatok le rá: most ingyenes az Epic Games Store-ban, mindössze egy fiókot kell regisztrálnotok az üzletbe, ha még nem lenne ilyenetek.

Siessetek, a lehetőség ugyanis holnap, vagyis december 18-án, 17 órakor véget ér: az Epic a tavalyi évhez hasonlóan megtolja egy kicsit az év végét, így a következő két hétben minden nap kapunk tőlük valami ajándékot, így sűrűbben frissül majd az ingyenes címek részlege. Az meglepetés lesz, hogy mi a következő finomság.

Spotify x Epic Games Store

Érdemes kitérni rá, hogy a minap elérhetővé vált az Epic Games Store-ban a Spotify alkalmazása is, amit kiegészítőként csaphatunk hozzá az Epic Games klienséhez, így játék közben is elérhetjük a kedvenc zenéinket vagy podcastjeinket. A cég ígérete szerint más nemjátékos appok is érkeznek majd a rendszerébe a későbbiekben.
14.
14.
#12: Na, örülök, ha tetszeni fog :)
13.
13.
Chrysh
#10: Ne etesd, nem akarom azt a hülyegyereket most tizenvalahány napon keresztül a hírek alatt látni, ahányszor ránézek erre az oldalra, hogy mi a következő darab amit ingyen adnak.
12.
12.
delphijos
Na, most néztem meg, mindkettő 40% off. A Squadronds még 8-ért se kell, de a Fenyx-et 13-ért bezsákoltam. Kösz, Neotechtr, ha nem írod, lehet nem nézem meg....
11.
11.
delphijos
#10: Súlyos ára lenne a zsugoriságomnak :D
10.
10.
godach
#9: Crytek utána jár neked, hogy lehet kihozni 1$-ból :D
9.
9.
delphijos
#6: A Fenyx-et 30 E-ért be is húznám... az jó ár. De az olcsóbbik is még 24huf boxéknál. Annyit nem adok egy játékáért. Max. ha már SEMMIVEL nem tudnék játszani. De ez azért nem fenyeget.
8.
8.
delphijos
#6: Az EA-nál nincs MINDEN game a PLAY-ben. ( Boxon nincs Play Pro ) Ilyenformán a GP-ben sem. Ez sincs. Bár MA még nem néztem. Bármikor jöhet....
7.
7.
#5: Én baszogattam őket írásban, hogy az egéren az előre és vissza gombok működjenek a kliensükben és beletették az utolsó frissítéssel. Lesz amúgy minden, van is egy trello-juk, meg lehet nézni, hogy éppen mit kalapálnak.
6.
6.
#2: A Squadrons az EA nem? Az meg gamepass, nem? A Fenyx-re meg szerintem feb elejére időszerű lesz egy akció. Egyébként a 30-as Epic-es ár jól áll neki és ennél olcsóbban nem kapod meg most az egész interneten.
5.
5.
Mortis
#1: nekem még midig nagyon hiányzik az achivement rendszer. rengeteg játékot sikerült behúznom a kliensen, de megvárom míg megkapják a steam-hez hasonló achivementjeiket.
4.
4.
#3: Annyit simán megér. Én nem tudtam full grafikán játszani vele a gépemen, de szerintem kurva jó benne a gameplay és a hangulat. Nagyon fasza akciójáték.
3.
3.
Clayman
Én most a Control ultimate editiont néztem ki. 23.99 -10=13.99€
2.
2.
delphijos
SW Squadrons , Fenyx jöhetne box store-ba is ócsóért ;)
1.
1.
Na most lehet kívánni az Epic télapó bácsinak, hogy karácsonyra tojjon Death Stranding-et, vagy valamit.

Egyébként téli akció van Epic-en és már csak azért hozzád vágnak egy szokásosan működő 10€-s kupont, hogy benyeled az ingyen játékot.

A Valhalla így 40€
Fenyx Rising 30
Wacs Legion 30
RDR2 30
SW Squadrons, Fallen Order 13 (!!!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...