Diablo: Immortal - hamarosan elindul az alfateszt

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Hosszú ideje nem érkezett új hír a mobilos Diablo-spinoffról, az Immortalról, most azonban a készítők megtörték a csendet, és bejelentették, hogy hamarosan élesedik a játék alfatesztje, ami első körben az ausztrál játékosok kiváltsága lesz.

Utoljára július végén láthattuk mozgás közben a Diablo: Immortalt, de akkor sem kaptunk több információt arról, hogy mikor jelenhet meg végre a mobilos spinoffja az ARPG-nek. Most úgy tűnik, hogy szépen lassan csak közeledünk a premierhez, hiszen hamarosan elrajtol a játék alfatesztje.

Igaz, a játék vezető tervezője, Wyatt Cheng elmondása szerint az alfában igencsak limitált lesz a meghívott játékosok száma, és javarészt azok lesznek előnyben, akik épp Ausztráliában tartózkodnak. Cheng kihangsúlyozta, hogy a teszt során főleg az early-, illetve a midgame élményt fogják monitorozni.

Az alfa során a játékosok a végső hat kaszt közül négyet próbálhatnak ki: a barbariant, a monkot, a demon huntert és a wizardot (tehát a necromancer és crusader egyelőre kimarad), valamint egészen a 45-ös szintig fejlődhetnek majd. A végleges játékban ennél magasabb lesz a maximális szintkorlát, de így legalább a tesztelők kipróbálhatják a Diablo: Immortalba szintén bekerülő, több irányba fejleszthető Paragon-rendszert. 

7.
7.
Dasen
Én ki fogom próbálni.
6.
6.
Unknown
Kíváncsi leszek melyik android mobilokra fog megjelenni, mert eddig az androidos port eléggé nagy fiaskónak tűnik.
5.
5.
Juha
#4: Szerkesztés gombhiány miatt: 100%, hogy lesz profit, nem is kevés.
4.
4.
Juha
#1: Az "öreg" Diablo-sok szidják majd, az új generáció, akik nem ismerik az alapot, azok megítélik. A név miatt 100% a profit.
3.
3.
zsocc-nrg
#1: Ez borítékolható ! Az emberek imádnak dühöngeni meg hőbörögni (lásd némely WoW-kieg) aztán megjelenik és pillanatok alatt segget csinálnak a szájukból :)
2.
2.
Ooorky
#1: Emlékeim szerint Tencent projekt, blizzard csak részesedést kap.
1.
1.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyien fogják tolni. A játék bejelentésekor kitört a népharag, hogy mobilos, de még az is lehet, hogy a Blizz hülyére fogja magát keresni vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...