Diablo: Immortal - hamarosan elindul az alfateszt

Hosszú ideje nem érkezett új hír a mobilos Diablo-spinoffról, az Immortalról, most azonban a készítők megtörték a csendet, és bejelentették, hogy hamarosan élesedik a játék alfatesztje, ami első körben az ausztrál játékosok kiváltsága lesz.

Utoljára július végén láthattuk mozgás közben a Diablo: Immortalt, de akkor sem kaptunk több információt arról, hogy mikor jelenhet meg végre a mobilos spinoffja az ARPG-nek. Most úgy tűnik, hogy szépen lassan csak közeledünk a premierhez, hiszen hamarosan elrajtol a játék alfatesztje.

Igaz, a játék vezető tervezője, Wyatt Cheng elmondása szerint az alfában igencsak limitált lesz a meghívott játékosok száma, és javarészt azok lesznek előnyben, akik épp Ausztráliában tartózkodnak. Cheng kihangsúlyozta, hogy a teszt során főleg az early-, illetve a midgame élményt fogják monitorozni.

Az alfa során a játékosok a végső hat kaszt közül négyet próbálhatnak ki: a barbariant, a monkot, a demon huntert és a wizardot (tehát a necromancer és crusader egyelőre kimarad), valamint egészen a 45-ös szintig fejlődhetnek majd. A végleges játékban ennél magasabb lesz a maximális szintkorlát, de így legalább a tesztelők kipróbálhatják a Diablo: Immortalba szintén bekerülő, több irányba fejleszthető Paragon-rendszert. 

7 komment - szólj hozzá!