Sackboy: A Big Adventure - bekerült az online multi

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 18.
  • Letöltés
Link másolása
Nemrég ingyenes frissítést kapott a Sackboy: A Big Adventure, ami három fontos funkciót is magával hozott a játékba: bekerült az online többjátékos mód, a cross-play és a cross-save is a Sumo Digital legújabb platformerébe.

A kooperatív multiplayer a legjobb módja, hogy átéljük a Sackboy: A Big Adventure által nyújtott élményeket, azonban idáig ezt kénytelenek voltunk offline formában kivitelezni. A legújabb update-tel ez megváltozott, hiszen megérkezett a platformerhez az online multiplayer lehetősége is.

Az online kooperatív mód mellett bekerült még a játékba a cross-play funkció is, amely lehetővé teszi a közös játékot a PS4- és a PS5-tulajok között. Szintén az új frissítéssel élesedett a cross-save opció, aminek hála a mentéseinket költöztethetjük a konzolgenerációk között.

A Sackboy: A Big Adventure kizárólag PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön elérhető.

3.
3.
Baloo
#1: Hamarosan érkezik a teszt: annyit spoilerezhetek róla, hogy nagyon jól sikerült a játék. Egyedül is, de ha van egy partner coopra főleg csak ajánlani tudom, akár PS4-re, mert a régi gépet sem hanyagolták el a fejlesztők.
Tartalom is bőven van, pláne, ha az összes pályát/trophyt megakarod csinálni 100%-ra.
1.
1.
Darksiders84
Itt mikor várható teszt? Nem tudom eldönteni, hogy ennyire jól sikerült és tartalmas vagy , hogy nem vette szinte senki , mert még mindig nincs használatban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...