Így fest a Control next-gen változata

  • Írta: gorien
  • 2020. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Remedy eredetileg még 2020-ra ígérte a Control újgenerációs konzolokra optimalizált változatát, de ez végül nem jött össze. Túl sokat azonban nem kell várnunk rá, egy rövid videóban pedig azt is bemutatták, hogyan néz ki.

A Control az Ultimate Edition nevezetű, minden kiegészítőt tartalmazó csomagja az újgenerációs konzolokra szánt változat ígéretét is magába foglalja. A Remedy hiába igyekezett az év vége előtt összehegeszteni a next-gen kiadást, az végül mégsem jött össze, a mai tweetjüknek hála azonban tudjuk, hogy sokat nem kell már várnunk rá, 2021. február 2-án ugyanis megjelenik digitálisan, márciusban pedig dobozosan is.

A bejelentést egy PlayStation 5-ön rögzített videó kísérte, ami bemutatja, mit tud a next-genesített változat. Ahogy azt sok fejlesztő tette, a Remedy is két különböző grafikai beállítást készített: a Performance Mode 60 fps-re tekeri a játékot, míg a Graphics Mode 30 fps-en lehetővé teszi a ray-tracinget.

15.
15.
#14: A Cyberpunk-PlayStation 4 hisztéria miatt ezt el is felejtheted, hogy valaha valaki gondoljon legközelebb az olyan rajongókra, mint te. Kizárt a dolog.
14.
14.
Viktor_The_Best
Draga fejlesztők, lehetne kérni olyan módot is hogy 60fps és ray tracing, és akkor legyen alacsony felbontás? Ilyen mód miért nincs? Mert nekem mindkettő fontos lenne! Vagy túl sokat kérek!??
11.
11.
#10: Ehhez várhatsz még 10 évet. 8-at, de akkor már jó fej voltam. De addigra már a Stadia is le fogja körözni a konzolokat.
10.
10.
Drazhar
#4: Mindössze annyi, hogy az előző generáción néhol a 20at nem érte el a képkockaszám, nem hogy a 30at...
Bár jobb lett volna egy 60+RT mód.
9.
9.
GemForge
#2: Nem lesz. Egészen addig volt unalmas, amíg meg nem untam végleg.
8.
8.
crytek
#4: Ray tracing vs no raytracing...most ez lesz 6-8 évig a next gen hogy benne lesz a konzolokban.Aztán már alap lesz lesz majd más amivel lehet haknizni..most jelenleg ez az ami minden hw-t megfektet
7.
7.
#4: Még a repkedő papír is tükröződik. Sokat nem ad hozzá a sztorihoz ugyan, de amúgy ez *nagyon* hardver igényes. Én inkább szerintem 60 fps-sel tolnám, úgy jobban lehet harcolni.
6.
6.
Őrnagy
#5: Neem, nálunk az egész ház ilyen!
5.
5.
Anti4730
Hat azert szerintem tul van tulva a tukrozodes, vagy nem?:D
4.
4.
Tokodboy
Feltettem a 100 dioptriás szemüveget, de még így sem látom mi rajta a nextgenre optimalizált.....
2.
2.
Őrnagy
Tegnap kezdtem bele, kicsit unalmas. Remélem, később több feszültség lesz benne. De nagyon szép xox-en.
1.
1.
Őrnagy
Már nem csak a padló van frissen mosva a teljes játékterületen, hanem a falak is frissen festettek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...