Az Epic második ajándéka: Oddworld: New 'n' Tasty!

  • Írta: gorien
  • 2020. december 18.
  • Akció
Link másolása
Az Oddworld: Abe’s Oddysee remake-jével, a New 'n' Tasty!-vel folytatja az Epic Games Store a tegnap megkezdett ünnepi ajándékozását. Ahogy tegnap már figyelmeztettünk, a lehetőség csak 24 óráig adott, szóval siessetek.

Az Epic Games Store tegnap megkezdett és tizenöt napon át tartó ajándékosztásának második darabja az Oddworld: New 'n' Tasty! Az eljárásrendet már ismeritek: felkeresitek az Epic oldalát, ahol aztán költségek nélkül a saját könyvtáratokhoz adjátok Abe újrahangszerelt kalandját. Az akció csupán egyetlen napig él, szóval nem árt belehúzni, ha meg akarjátok szerezni.

A New 'n' Tasty! az 1997-es Oddworld: Abe’s Oddysee című akció-platformer remake-je, ami 2014-ben jelent meg. A játékban a RuptureFarms nevezetű húsfeldolgozóból kell elmenekülnünk minél több fajtársunkkal, amely nem elég, hogy rabszolgaként tartja Abe-éket, de legújabb termékét épp belőlük akarja készíteni.

6.
6.
Gerzson95
A bezsákolóknak jó játékot, és rengeteg türelmet kivánok. :)
4.
4.
Ooorky
#1: Én nem emlékszem rá, tehát rossz játék volt.
3.
3.
#2: Bizony, úgyhogy bárkinek szívesen ajánlható megnézésre. És "ha megnézi az ember hogy nézett ki a játék anno" - abszulút jónak számított és akkor is next gen hardver kellett hozzá. Segára meg nintendóra már nem is volt ez :)
2.
2.
Chrysh
#1: Ráadásul ez az egyik legjobb remake valaha, ha megnézi az ember, hogy nézett ki a játék anno.
1.
1.
És aki emlékszik a játékra, az tudja, hogy nagyon jó platformer volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...