Véget ér az Xbox 360-as Halók online támogatása

A 343 Industries bejelentette, hogy jövő decemberben véget ér az Xbox 360-as Halo-játékok online támogatása, ezekben a címekben a különféle internetes funkciók limitáltan, vagy egyáltalán nem működnek majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
#25: Pont nem mivel ott 20-30 euros játékok vannak bundlezva 1-2 eurora. És nem adom 10-15-ért amit a lemezesek csinálnak..Nekem pofám nem volna sokéves lemezes játéknál 1000ftnál többet elkérni BÁRMIÉRT...
#24
#23: Itt is van:
https://store.steampowered.com/app/242700/Injustice_Gods_Among_Us_Ultimate_Edition/
Azt hiszem anno G2A-n voltam kénytelen kulcsot venni hozzá.

https://en.wikipedia.org/wiki/Superman%3A_Red_Son
Egyébként ajánlom elolvasni, kifejezetten ütős alternatív Superman történet:
http://www.halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2301&catid=7
#23
#21: Ugyanez volt (és talán van még a mai napig) Steamen az Injustice első részével. Mivel a Superman Red Son karakterdizájnban szupi mellék a sarló-kalapács feszít, ami nálunk tiltott önkényuralmi jelkép, a Steam jobbnak látta nem engedélyezni Magyarországra.

Mondjuk fura, hogy a Wolfenstein: TNO-ban a 10 másodpercenként előforduló horogkereszt nem zavarta őket.
#22
#17: Életbe nem voltak lemezes dolgok fillérekért mindenki a 10 éves szarjain akar meggazdagodni..
#21
#19: Nekem volt olyan anno ( Alan Wake ) amit digitálisan nem engedett megvenni ( azt mondta az én régiómban nem elérhető ) aztán egy ezresért vettem meg lemezesen. Így persze letöltötte. ( mondjuk mostmár benn van GP-ben )
#19
#18: Egyébként épp ezért elkezdtem lemezesen is összeszedni azt a pár digitális játékot (nagy részük ingyen osztogatásból), amim van rá.
#18
Ha már az exkluzív húzócímek online támogatásák kaszálják, akkor szerintem már tényleg idő kérdése a teljes gép online támogatásának megszüntetése. Olyan szinten nem érdekel, hogy részemről le van szarva a multi, de azért az achikat szinkronizálhatná.

Remélem legalább adnak még ki egy utolsó frissítést, hogy automatikusan ne is keresse induláskor a Live-ot és így local accounttal gyorsabban indul.
#16
SP-hez nem kell szerver :) Bár már PC-n is kijátszottam. Anno a Halo 3 volt az egyik cím amiért 360-t vettem.
#15
#14: Maximum akkor amikor még nem volt one s meg amostaniak..

Haverom is újságoltam megvan neki a Cod 3 valami 6-700ft volt anno...kb 2 éve nézem 25-30%-ot ha kap már sokat mondtam... (2 éve lettem "xboxos) ezért akarok rá minden régi számomra jó játékot beszerezni ,de nem teljes áron basszus..
#12
#11: Több magazint olvas az ember feltűnhet, hogy lapon belül is máshogy írják az írók a dolgokat.

Amúgy helyesírásba belekötni az esetek 90 %-ában szegénységi bizonyítvány. Kivételt képez az irgalmatlanul hülyén megírt szöveg és a valóban félre érthető hiba (látják - lássák).
#11
#8: Én nem nagyon szoktam a helyesírást szóvá tenni kommenteknél ( max ha valaki a szóvá teszi másnál, és ő maga se tud ) de mondjuk egy publikációnak illik “helyesen írva lennie”. De egy ilyet kétlem hogy szóvá tennék.
#10
:D
#9
Legyen "glória", mint az F1-ben. Egyértelműbb a többes szám.
#8
#6: Úgy is értem, hogy Halók és nem szoktam megakadni én sem ilyesmin. De te most ráírnál a volt jó fej irodalom tanáraidra, hogy ezt hogy kell helyesen tolni?
#7
Nem is értem miért nem felejtették még el ezt a platformot.. mondjuk az ezer éves játékokat még máig arany áron lehet megvenni a gépre... :( Pedig van még 8-10 bc cím amit beszereznék,de ahogy nézem ez sose fog megvalósulni.