Modern Warfare - úton a hetedik szezon?

  • Írta: szlav
  • 2020. december 20.
  • Pletyka
Link másolása
A Call of Duty-széria rossz szokása, hogy a legújabb epizód megjelenésével az előzőévi felvonást teljesen magára hagyják a fejlesztők. Nos, úgy tűnik, a Modern Warfare változtat ezen a trenden.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War nem mindenkinél váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így sokak számára remek hír lehet, hogy a látszat szerint az Infinity Ward még nem hagyja teljesen magára a tavalyi játékát. A Modern Warfare története a Warzone és a hagyományos többjátékos mód szezonálisan érkező átvezetőiben folytatódott, a legutóbbi intelmissziókat teljesítve pedig most egy újabb videót fedezhettek fel a buzgó játékosok. Íme:

A Modern Warfare-féle Warzone fináléja tehát egy jól ismert rajongói favorittal bővíti a Captain Price csapatát: úgy tűnik, Soap Mactavish is hamarosan színre lép, mégpedig játszható operátorként. Mindez nem olyan meglepő azok számára, akik közelebbről is követik a játékhoz kapcsolódó leakeket, a legfrissebb szivárgások szerint ugyanis egy komplett új szezon van készülőben.

Ha igazak ezek a pletykák, akkor Mactavish mellett Shane Sparks is csatlakozhat az operátorok sorához, elérhetővé válhat majd három új fegyver (CX-9 SMG, RAAL LMG, CX-9 pisztoly) és négy új térképet is kaphatunk. A 6v6-os módokba visszatérhet a Call of Duty 4-féle Killhouse és az Al-Raab Airbase, míg a Gunfightot a Townhouse és a Drainage nevezetű pályák erősíthetik.

1.
1.
patka21991
Szerintem ez jó döntés. Nem kellene el engedni az MW kezét sem. Így az is nyer aki nem vált a CW-re, meg az Activision is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...