Brit toplista: újra élen az Assassin's Creed

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 21.
  • Toplista
Link másolása
A karácsony előtti hajrában az Assassin's Creed: Valhalla győzedelmeskedett, a játék még az új Call of Dutyt és a FIFA-t is maga mögé utasította, amire ritkán volt példa az elmúlt években.

Az elmúlt tizenöt évben mindössze háromszor fordult elő, hogy nem valamelyik Call of Duty- vagy FIFA-epizód lett a brit játékeladási toplista aranyérmese a karácsony előtti héten: a The Elder Scrolls V: Skyrim és a Red Dead Redemption II után most az Assassin's Creed: Valhallának sikerült a bravúr, amely a különféle leárazásoknak köszönhetően 66 százalékkal több példányban fogyott, mint az előző héten.

A második a Call of Duty: Black Ops - Cold War lett, amely szinten tartotta az eladásait, míg a múltkori első helyezettünk, a Cyberpunk 2077 lecsúszott a harmadik helyre, miután 80 százalékkal romlottak a számai. (Noha ebben a játék körüli botrányok is közrejátszhattak, az ilyen kaliberű címeknél nem szokatlan az ilyen mértékű visszaesés a megjelenés hetét követően.) Érdekesség, hogy az Assassin's Creed és az ötödik helyen végzett Animal Crossing eladásai között mindössze kilencezres különbség van, meglehetősen szoros volt tehát a verseny.

  1. Assassin's Creed: Valhalla
  2. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  3. Cyberpunk 2077
  4. FIFA 21
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Spider-Man: Miles Morales
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Just Dance 2021
  9. Ring Fit Adventure
  10. Super Mario 3D All-Stars
5.
5.
#2: Nekem ez volt a dobozban:

https://imgur.com/a/YV2No1d
4.
4.
pityke0211
#2: Meg a kódon kívül poszter, matricák, térkép, egy rövid világ leírás és 2 audio cd a zenékkel, képeslapok, stb. Szerintem pont a CDPR játékait megéri dobozosan megvenni, már ha valakit érdekel az ilyesmi.
Ráadásul az euró árfolyama miatt a filléreskedőknek is megéri, mert olcsóbb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...