Alien: Isolation - az Epic Games Store mai ajándéka

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 21.
  • Akció
Link másolása
Nem hátrál ki az Epic Games Store a legújabb kezdeményezéséből, és továbbra is naponta szállítja nekünk a karácsonyi ajándékokat. Az aktuális ingyenjáték ezúttal a vérfagyasztó horrorkaland, az Alien: Isolation.

A tegnapi Defense Grid után ma a horrorjátékok szerelmeseinek kedvez az Epic Game Store karácsonyi meglepetése, ugyanis nem mást, mint az Alien: Isolationt kapjuk ajándékba, ami az elmúlt évek egyik, ha nem a legjobb Alien-játéka.

Az akció változatlanul egy napig él, vagyis holnap 17 óráig adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz a Creative Assembly xenomorphos bújócskáját. Így már az ötödik ajándékcsomag tartalmára is fény derült, de hátra van még tíz kibontatlan doboz az év végéig.

Az Alien: Isolation ismét csak megerősítette, hogy a nemrég kiszivárgott lista valószínűleg pontosan jósolta meg az Epic Games Store grátisz játékait, szóval ha nem szeretnétek elrontani a meglepetés örömét, akkor vigyázzatok vele, mert spoileres!

163.
163.
crytek
#160: 500k az sajnos nagyon kevés mert ugye kevés részvénynél "nagyon nagy" mozgás kell hogy azzal bármit keress.

Tippelgetésre meg: nem kell agyalni meg figyelgetni percenként mert attól csak szarabb lesz...ezek nem emelkednek napi szinten annyit szóval ha heti 1x ránézel mi a pálya akkor nem lesz annyira depis.
Én is 2070-ért vettem pont a vírus gebasz elején aztán olyat esett hogy csak lestem.. 2070--> 1500ft-ig... 570ft esés x 5000db-al..-2.85 millió ft-ba voltam de csak "papíron" ,mert mint mondtam amíg nem adod el addig nem bukod a pénzed...azóta volt 2200ft-on is ahol simán eladhattam volna és 550k jött volna tisztán adó levonás után. De nem adtam el mert ez az 550k kevés én most a nagy halra megyek mert 2021 végére 3k-ra várják a MOL-t az meg 3.9 millió nyereség lesz..plussz ha még adnak osztalékot is az még + 500k hozzá...
162.
162.
Ps fanboy
#156: Ez az a mozgó grafikon táblázat szerű? Azt már próbáltam demó zsetonnal, milliomos is lettem nem egyszer. :D
De ugye amit mersz demópénzel, azt már biztos, hogy mernéd valós pénzel, meghát nem biztos hogy bejön. Kis pénzben egyébként azért nem kezdtem el, mert rohadtul kifacsar, állandóan tippelgetni a szinte minden pillanatban az ide oda mozgó trendeket... nem a legjobb időtöltés.
160.
160.
Ps fanboy
#158: Köszi a kielégítő választ. :)
Én olyan 500 ezerrel tudnék valamibe beszálni, amit úgymond akár évekig is tudnék nélkülözni, meghát kezdő laikusként nálam ez amolyan lélektani határ is egyben, amit lenne tököm befektetni. De ezzel nyilván nem tudnék kaszálni milliókat, ahhoz nagyon ki kéne fognom valamit, ami maga lenne a csoda, az meg ugye nincs. Szóval még gyüjtögetek. :) De ha van valami egyébb tanácsod a témában vagy ilyesmi, szívesen fogadom. :)
158.
158.
crytek
#154: Ahogy én csinálom "tudás" nélkül ahhoz idő kell. Ezt az időt nem lehet sose tudni mennyi.

A "tudásos" részhez long ,short, certifikát stb azok hamarabb mennek ,de azt ne kérdezd mert azokhoz hozzá se tudok szagolni utána se néztem mert ezek jóval rizikosabbak ugyanis pl arra teszed fel a pénzed pl hogy egy részvény esik...ezek meg úgy rángatják ott fent ahogy akarják egyik nap 3% minusz másnap már 3% plussz...

Ezért mivel nekem nem kell ez a pénz benne tudom hagyni akár 2 évig is (richter ennyi idő alatt hozta az 1.1 milliót) Mert én inkább ide teszek 10 milliót 2 évre 1 millió plusszért cserébe mintsem lekössem nevetséges 3%-4% kamatokra...
Az ,hogy ki mennyivel szál be az ugye egyéni pénzügyi kérdés. Mennyid van? Fog-e kelleni az elkövetkezendő 1-2 évben? Türelmes vagy-e?

Ha megnézed a 3-4 nagyot akár 1 csak az 1 éves grafikonján (Richter, OTP, MOL, Telekom) láthatod hogy mennyit mozogtak.. Mindegyikbe nagyon nagy mozgás van... "még ebben a gázos évben is" De ha 5 évre visszanézed akkor is látni hogy mindegyik papírban bőven van annyi fel/le mozgás, hogy érdemes belevenni.
Én mindig azt nézem ezeknél, hogy mennnyire van közel a mindenkori csúcshoz és ahhoz mérten próbálok meghatározni egy vételi árat ahol azt gondolom nekem érdemes beszállni.. Nos az évek folyamán ez a vétel után mindig szarrá cáfol, hogy rohadt rosszkor vettem ,de mindig sikerül nyerővel kiszállnom..
Erre példa ez az 1.1 milliós nyerő...: 5550ftnál vettem gondoltam jó vétel.. lement 4900 de talán 4800-ig... mondom fasza.. mindegy vártam csak vártam elkezdett végre felfelé már 6100 körül voltamikor gondoltam ó ezzel tarolni fogok megy ez még feljebb.. Ment a nagy szart szépen visszaesett... vártam csak vártam megint megindult.. elérte az 5850-es szintet (de ekkor már 2 évnél jártam) mondtam nem szopatom meg magamat megint inkább eladom ennyiért... eladtam bumm 1 hónapra rá 7000 ft-ra felment... ha várok még 1 hónapot + 3 millám lett volna ... Szóval ez ilyen dolog..sose kapod el a legjobb vételt és soha nem fogok "maxon" eladni... de bukni csak akkor fogsz ha eladod olcsóbban.. Ez olyan mint a horgászat türelem
156.
156.
Ooorky
#154: Feldobsz egy mobil app-ot és pár dollárt forgatsz amíg ráérzel.
Ismerős is ezt csinálja, minden fizetéskor rárak 10$-t és visszaforgatja a nyereséget (ha van).
154.
154.
Ps fanboy
#150: Én elkezdtem egyébként egy ilyen internetes kurzust a tözsdézéshez, de nem sokra mentem vele. Őszintén Crytec, te, aki azt mondja 15 éve benne van valamennyire ebben és gondolom friss pályakezdőként kezdted el ahogy írod, tehát nem valami hatalmas tőkével ugrottál bele, szerinted mekkora összeggel lehetne elkezdeni ma, ami mondjuk a minimum, de amivel már lenne értelme.
151.
151.
Ps fanboy
#150: Hát igen, ehhez türelem kell. Az a baj, hogy ezt nem érdemes aprópénzel elkezdeni.
150.
150.
crytek
#148: Passz .15 éve volt az első amikor melózni kezdtem ..aztán mivel egyre több lett a pénzem többel is szálltam bele.Most sajnos a "félelem" miatt nem tettem bele még többet de kár volt félni már rég kiszállhattam volna ha akkor veszek.. De ki gondolta volna hogy az a halott mol 1 hónap alatt ekkorát megy..meg a richter meg az otp...De tőzsdén utólag nagyon okos mindenki :)
Jelenleg 2070ft-os árral vagyok a MOL-ban..2500 alatt nem szándékozom eladni + még egy osztalékot is szeretnék kiszedni.. már ha jövőre lesz (idén se adtak)
148.
148.
Ps fanboy
#146: Értem. Amúgy mennyivel kezdted?
146.
146.
crytek
#144: Most csak 10 milliókat. Molban is 10.3-al szálltam be.
Szóval ez még ilyen hurka "fázis" ilyen lószar összegnél kell várni 700-1000ft emelkedést hogy jöjjön valamicske nyereség..De majd teljes vagyonnal ott már elég lesz a 200-as emelkedés. Min 5 helyen van most a pénzem ilyen olyan lejáró lekötések stb miatt..2023-ban jár le az utolsó.Onnantól lehet majd igazán nagyba csinálni ezt.
144.
144.
Ps fanboy
#85: "Shortokról beszélsz miközben senki se beszélt erről. Adok veszek az nem short."

De ahhoz, hogy 1,1 milliót csinálj egy vételel, ami a tiszta haszon, ahhoz nem elég egy millió. Mennyiket fektetsz be általában?
137.
137.
Caleon
Benéztem ide, mert tényleg jó játék, de éreztem, hogy más az oka a sok kommentnek. Aztán láttam, miről megy az eszmecsere azok között, akik természetesen soha nem voltak önkéntesek egyik kórház covid-osztályán sem. Így marad a sok gyáva, alattomos fotelkomment - arccal ugye nem meritek, csak benyaltok a gődényféle semmirekellőknek. Az igazság az, hogy az egészségügyi dolgozókkal szemben méltatlan dolog nem permabannolni azokat, akik bagatellizálják a SARS-COV-2-t.
A játék amúgy tényleg nagyon jó.
135.
135.
DragonBleacPiece
alien isolation meg soma az egyetlen játékok, amiket nem tudtam sokáig játszani annyira féltem (főleg a hanghatások miatt + teljes sötétségben egyedül) de most ezt égi jelnek tekintem hogy játsszak
134.
134.
delphijos
#125: Idehánytál kb. semmit, csak hülyéztél... jobb is ha befejezed, vakon nagyképű stílusban hülyézni másokat az nem érvelés.
127.
127.
Drraco
Hű... Gondoltam, a reggeli kávé mellé olvasgatok egy kicsit. Most úgy érzem, kevés ide a kávé, hozok be egy felest is. :D
121.
121.
delphijos
#119: "ha az egyikre válaszolunk, a másikkal hozakodtok elő"

Milyen "mással" hozakodtam én elő ??? És mire is "válaszoltál" nekem ??? Egy dolgot cáfoltam abból amit írtál. És ezt tartom. Akinek volt pozítív tesztje az ebbe a statisztikába számít bele.
119.
119.
lockridge
#115: #115: El kéne dönteni, hogy a vírusban nem hisztek, vagy a körítésben, ha az egyikre válaszolunk, a másikkal hozakodtok elő. Ebben a játékban nem veszek részt..

#117: Jogos, ott a pont.. lemaradtam róla, **rva élet :)
117.
117.
Darkenkhal
Ahogy olvasom ide már tényleg az Alien kell nektek...
Mi a bánatos Isten telibaszott kurva faszát kell politikát és problémákat idehozni egy Game cikkhez?
Ingyééé van az Alien bazdmeg...erről pofázzá ....és képzeld mindenkinek van szar az életében , de nem jár ide rinyálni...
115.
115.
delphijos
#112: “Kezdjük a baromsággal, ha három hete volt egy Covid pozitívad és most negatív vagy, majd jön a kamion és elüt, nem a Covid elhalálozásba számítanak bele. Ha pozitív vagy, otthon vagy karanténban, nem tudom Te hol laksz, engem otthon nem üt el kamion. Ha negatív vagy, és jön a kamion, nem vagy Covidos”

Mondjuk ez pont így van. Hivatalosan megerősítették, hogy akinek volt pozitív tesztje, azt COVID áldozatként tartják nyilván. Ezen kar vitázni.

Ja, és nincsenek gyikemberek, konteo, a legnagyobb aljasság ez a “virustagadó” kifejezés. Senki se a vírus létét tagadja. Maximum a körítéshez nem bólogat vakon. Nagy különbség.
109.
109.
crytek
#108: Látod tökéletes példa a valóságban nem csak a game iparban hova mennek a milliárdok...A semmire.. a saját zsebükbe amikor lehetne értelmet dolgokra költeni. de itt is az van amit korábban írtam hogy ha az embernek kéne adni kis plusszot már kamu meg terelés megy. A kormány egy dolgot szeret adni de azt nagyon, hitelt..vegyél fel minél többet aztán dögölj bele mire visszafizeted.Ápolókat akiknek van ismerőse végig lehet kérdezgetni mennyien kapták meg az azt 500 ezres jutalmat...vagyis ha kaptak mennyi jutott el belőle hozzájuk....
108.
108.
delphijos
#107: Azért nehogy már nektek ne legyen egy cseppet se fura hogy csak nálunk napra pontosan akkor “tetőzött” amikor a kormány mondta, és napra pontosan kezdődött a 2. hullám. Egész nyáron az emberek egymás hegyén-hátán voltak a vízparton ( a belengetett “standőrök” sehol nem voltak ) aztán “hirtelen” ( amikor már a budin is maszkban ülsz ) szeptember 1.-én “lecsap” a vírus megint.... és igen, azzal is egyetértek hogy a megelőző intézkedések már nagyobb kárt okoztak. Hosszú távon mindenképp. Az a “kettősség” is minimum érdekes hogy azt szajkózzák hogy azért ennyi a fertőzött mert nem tartjuk be a szabályokat, mellette meg az a szöveg hogy hű akkor mi lenne itt ha nem lennének ezek a szabályok.... akkor most melyik ? Aztán meg olyan emberek kapják el ( a kedvencem Merkely ) akik habzó szájjal követelnek még nagyobb “szigort” , az emberektől a szabályok szigorú betartását, meg a legdurvábban riogatnak. Akkor hogy van ez ? Pont ők nem vigyáznak eléggé ? Ha ekkora a baj, akkor tényleg egy olyan bohóc kell ennek az “élére” mint nyunyókás Cili ?

És akkor arról az álszent szövegről hogy “minden élet számít” már nem is beszélek, amikor csak itthon az eddigi enyhe tél ellenére már 200 fölött van azoknak a száma akik megfagytak. És jó részük a saját lakásában, mert nincs pénzük fűtésre.... heti 1000 forintból már túlélték volna.... és a “védekezésre” meg mennek a milliárdok... az éhező, tönkrement családokról nem is beszélve.... nem is folytatom, csak felbosszantom magam.
Es
99.
99.
#98: "sehol nem volt komolyan látható jele a korlátozásoknak"
De, volt Pl. Ausztrália.
98.
98.
delphijos
#90: “a kemény karantén meg maszk és korlátozások ellenér is növekedett a halálozás, vagy legyen az, hogy nem nőttt jelentősen, akkor korlátozások nélkül sokkal-sokkal nagyobb lenne a halálozások száma”

Ez viszont csak spekuláció. A tény viszont az hogy sehol nem volt komolyan látható jele a korlátozásoknak. Ez vagy csak zárt környezetben működik , vagy nagyon kis számú betegnél akiket el lehet zárni, vagy kivétel nélkül mindenkit bezárni. De így.... arról nem beszélve hogy most azt csináljuk jobb híján, mintha úgy akarnánk megszüntetni a bűnözést, hogy lecsukunk mindenkit. Csak köztük vannak a bűnözők... és ami a legkevésbé tetszik hogy SEMMI MÁS NEM SZÁMÍT.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...