Xbox Game Pass - köszönet a játékosoknak

Egy másfél perces kis videóval búcsúztatja az idei évet az Xbox Game Pass csapata, amiben röviden összeszedték, hogy milyen változások történtek 2020-ban a szolgáltatásban, valamint köszönetet mondtak a játékosoknak a támogatásért.

Karnyújtásnyira vagyunk az év végétől, így elérkezettnek látta az időt az Xbox Game Pass csapata, hogy Megan Spurr közösségi vezetővel az élen összegezzék a 2020-as esztendőt, illetve hogy köszönetet mondjanak a játékosoknak, amiért továbbra is lelkesen támogatják a szolgáltatást.

Valóban nem semmi évet tudhat maga mögött az Xbox Game Pass, hiszen idén nem csak a szokásos Microsoft-nagyágyúk kerültek be az előfizetés kínálatába, de többek között az EA Play is felár nélkül elérhetővé vált az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek.

Szintén extra költségek nélkül férhetnek hozzá az Ultimate-tagsággal rendelkezők az androidos eszközeiken xCloudhoz. Emellett az év egyik legnagyobb meglepetésfelvásárlásának köszönhetően olyan Bethesda-játékokkal is bővült a Game Pass, mint például a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition, vagy a 2020-as DOOM: Eternal.

68 komment - szólj hozzá!