Ismét mozgásban a Returnal

  • Írta: szlav
  • 2020. december 22.
  • Videó
Link másolása
A Resogunt és a Matterfallt jegyző Housemarque legújabb videóadásában ismét az idén nyáron bemutatott Returnal került terítékre. Néhány friss jelenetet is láthattunk roguelike-elemekkel megtűzdelt horror-TPS játékmenetéből.

A PlayStation 5 exkluzívjai közt a Returnal talán nem örvend akkora felhajtásnak, mint a többi hasonló cím, a Housemarque játékát azonban mindenképpen érdemes figyelemmel követnünk. Legutóbb a The Game Awards ceremóniáján láthattuk mozgás közben a játékot, most viszont ismét elcsíphetünk egy-két jelenetet, hála a HouseCast legfrissebb epizódjának.

A fejlesztők beszélgetős műsora nem árul el túl sok lényegi konkrétumot a játékról, hiszen annak mai témája a játék megszületésének eredetére fókuszál, de annyit mindenképp érdemes kiszemeznünk belőle, hogy a fejlesztők saját bevallása szerint ez lesz az első alkalom, amikor igazán központi szerepbe helyezik a játékuk történetét is.

Végső soron azonban mégis a pergős harcrendszer és a játékdizájn lesz az, ami sikerre vihet egy ilyen roguelike-lövöldét, az eddigi felvételek alapján pedig a Returnal ezen a fronton is jó úton jár.

A Returnal 2021. március 19-én érkezik PlayStation 5-re.

22.
22.
ABorealis27
#19: Az izometrikus és oldalnézetes játékaik után ez a tps nézet azért elég nagy ugrás. Látvány terén nagyon rendben van és végre a shooter gameket hiányolók is kapnak valamit PS-re, még akkor is, ha tps. Első ránézésre elég intenzív lesz a gsmeplay.
10.
10.
Gerhman
Metroid Prime-ra és a Dead Space-re emlékeztet. Fincsi!
8.
8.
Anti4730
Elso ps jatek, ami lazba hoz, ha jo lesz ezert vennek is egy ps5 ot.
4.
4.
GemForge
Ez fincsi lesz! Hajrá, hajrá!
2.
2.
zozo76hun
#1: ja, ez nekem valo lesz sztem! sci-fi horror, ez az igazi gyerekek!
1.
1.
el se hiszem hogy jönnek érdekes játékok mostanában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...