A Tencentnél kötöttek ki a Warframe fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 23.
  • Biznisz
Link másolása
A Tencent egyik leányvállalata felvásárolta a hongkongi Leyou-t, ezzel olyan stúdiókra tette rá a mancsát a cég, mint a Warframe-et jegyző Digital Extremes vagy a Gears Tacticset is szállító Splash Damage.

A Leyou eredetileg csirkefeldolgozóként indult, 2014-ben viszont a portfóliója diverzifikálása végett belevágott a videojátékos bizniszbe: felvásárolta a Digital Extremes, a Splash Damage vagy az új Gyűrűk Ura MMO-n dolgozó Athlon Games csapatát, sőt a Certain Affinityben is kisebbségi részesedést szerzett.

A hongkongi cég durván egy éve keresett vevőt, és bár több jelöltje is akadt - állítólag a Sonyt is érdekelte az üzlet -, végül a Tencent leányvállalata, az Image Frame Investment vette meg 1,3 milliárd dollárért. Az üzletet egyébként még december 11-én ütötték nyélbe, de csak ma véglegesítették.

A kínai Tencent már korábban is nagyipari stúdiózabálónak számított: övé a Riot Games, a Funcom, és lényegében a Grinding Gear Games, illetve a Supercell is, de van érdekeltsége az Epic Gamesben, a Marvelousban, a Frontierben, az Activision Blizzardban, a Paradoxban és a Ubisoftban is.

7.
7.
Heldengeist
6.
6.
godach
Ráadásul nem tudom miért nem szeretik a Tencentet. A Ring of Elisyum egy igen jó PUBG klón, a Pubg mobile nekem meg személy szerint, jobban tetszik mint a nagytesó. Kényelmesebb kezelőfelület, stabilabb játék. Nem tudom a Lite-hoz mennyi közük van, de még az is jobb mint az "eredeti".
3.
3.
almaspite
A warframe eddig a tencent nélkül is a wc csésze lehúzásához közeledik, és ez a fejlesztők hibája.

Azért szeretném megjegyezni, hogy a path of exileba is befektetek egy nagyobb összeget. És a játék balance problémákon kívül, még mindig jó. Emlékszem akkor is nagy ökölrázás volt hogy pay 2 win lesz és még se lett belőle semmi. Azt is megszeretném jegyezni hogy tecent előtt is horribilis árakon voltak a skinek poe-ban.

Warframebe valami olyan befektető kellett volna, aki ellenőrzik őket, hogy időben szállítják a tartalmakat. Azért elégé vicces a rengeteg beigért dolog nagy része, 1-2 év késéssel jött be a játékhoz. Illetve, hogy lassan 3-4 éve mióta száműzték a raideket, egy high end content nem tudtak újra össze varázsolni bele, helyette évről évre nyújtják a farm simulatort.
2.
2.
Straga25
Amióta a tencent megvette a LOL-t azóta egyre több és több idiota microtransaction szart mindenféle passal nyomatnak a játákba és aszerint balance olják a játékot hogy mi hoz nekik sok pénzt a sima balance helyett. A Warframe kb a legkevésbé p2w mivel mindent ki tudsz farmolni idővel, sőt még a premium currencyt is farmolhatod ugy hogy eladod másoknak a farmolós cuccokat. Valahogy úgy érzem ez a 2 dolog kurvára fog clashelni a két cég között és a warframe is lehúzodik a wc-n
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...