Szavazz 2020 legjobb játékaira!

Idén is megtartjuk a szavazásunkat, amelynek a keretei között az év legjobb játékaira adhatjátok le a voksaitokat. Tizenhat különböző kategóriában teljesedhettek ki, szűk egy hetetek van rá!

Kommentek

#66
#65: Lehet védeni (egyébként én is jól elvoltam vele összességében), de ez akkor is egy félkész játék, az igazi RPG-től pedig elég messze van.A 3 "frakciónak" pl az ég világon semmi érteleme nincsen, az első kb 1 óra ami más és van egy pár extra válaszlehetőség, ami szintén nem befolyásolja drasztikusan a sztorit.
#65
#63: igen; egy modern, nagyköltségvetésű, beleélést előtérbe helyező RPG, mint az összes többi hasonló AAA próbálkozás. ez legalább annyira RPG mint a Mass Effect-tek vagy a legutóbbi két Deus Ex, ha nem jobban, azok mégsem kaptak ennyi savat azért mert nem eléggé szerepjátékok. annak a fényében végkép nem értem az ezirányú kritikákat, hogy sokkal mélyebb a szerepjátszési faktora mint akármelyik Witcher-nek volt. bevallom, nincs belőlük rengeteg de eddig 15-20 lehetséges válasszal találkoztam már corpo-ként s a magas inteligence-techical pontjaim alapján is hihetően lehet hozni a netrunner-t; lehet hogyha valaki solo-ként osztotta el a pontjait body-ra és reflex-re az szűkösebb, de én eddig megvagyok elégedve.
igazi CRPG érzésért nem kell messzie menni, ott van a Baldur's Gate 3, az Original Sin-nek, az Underrail vagy az Age of Decadence. az nem épeszű aki ettől izometrikus játékok szintjét közelítő mélységgel rendelkező játékot várt.
#64
Project Zomboid, tavaly is az volt :P
#63
#62: Én is max graphot mondom pcn. Nem tudom, néhol nekem nem tetszett a látvány. RPG től ez nagyon messze áll. Ez egy akció játék RPG elemekkel. Nem mondtam hogy rossz a játék egyébként, az a 70ora tetszett. De ez egy félkész játék, aki ezt nem látja az vak.
#62
#60: #61 Érdekes, én most tartok 84 óránál és eddig csak egy helyen találkoztam low-polygon-okkal, a szeméthegyen. persze ez maximum grafikn van így, pc--n.

Nem rpg? Sokkal inkább az ,mint a Witcher az első rész óta valaha volt, az mégis elvitte mindenhol az év RPG-je címet mindenhol 2015-ben.
#61
#60: Ja és a grafika dizájn is kérdéses, mert összességében messziről szép a játék, a tájak, de a részletek hányás kozeliek
#60
Mondjuk az a jó ezekben, hogy pl a cyberpunknak nagyjából semmiben sem szabadna nyernie, max legjobb grafika dizájn. (Mondom ezt 70ora játék után).
Ez az év játéka? Nagyon nem. Ez az év legjobb Rpg-je. Ez nem rpg. Legjobb akció? Nope.
Tetszett a játék, de ahogy kiadták és nem a bugokra gondolok, az miatt nem érdemel címet.
#59
#58: Olyan minőségben életed végéig lesznek játékok, amik már most "vannak" :D
#57
#55: Át akarom vinni Hoi 4-be a mentést.
Meg úgy érzem a modernizálódott egyesült Kína mellett szükség lesz rájuk.
#56
Nem szavaztam de számomra a Genshin Impact az év játéka (és meglepetése is). Szeptember óta más játékhoz hozzá se nyúltam, durván behúzza az embert. Minden karakter szerethető és érdekes, a régiók gyönyörűek és változatosak (és még csak 3 van, mi lesz még itt!), a harcrendszer élvezetes (marha jó kombózni a különböző természeti elemekkel). Úgyhogy ajánlom mindenkinek, ráadásul ingyen van szóval nincs vesztenivalótok
#55
#52: Én ilyen állás mellett azért már nekimennék az oroszoknak.... :)
#52
#49: Nem mondod :-)

https://i.imgur.com/msYYGF0.png
https://i.imgur.com/jdkYqEW.png

(btw, fogalmam sincs hogyan nyerte meg a román nemzeti párt a magyar választásokat miközben a lakosság 0,4%-át teszik ki...)
#50
#44: Teljesen ingyenes a cucc, csak van benne lehetőség költeni, vagy pedig farmolni az új csapattagokért, stb vívmányokért. Folyamatosan bővülő féle játék, ami sztori most megállt az tovább fog menni - csak ugye a jó munkához idő kell. És sok munka jól kitalálni egy olyan rendszert, ami játéknak is jól működik és emellett szerfelett plusz költésre ösztönöz. Nagyon jó akciójáték és a Breath of the Wild után ez áll a legközelebb ahhoz a stílushoz. Telefonon is meglehetősen jól játszható, de max grafikához kemény teló kell. De a legjobb akkor már PC-n és PS-en jó kis kontrollerrel. Totál más dimenzió, mint telefonon. Csak ha a PS-en tolod, akkor nem tudsz belépni meló közben megnézni, hogy mi van.
#49
#41: a ck mindig is casual-ebb volt a többi Paradox grand start-hoz képest (a 3-mal ráadásul kijelentették hogy inkább szerepjátszás irányába vitték el), ezt csak tovább fokozták. az eu 4 még mindig elég komplex és javában támogatják, tehát az jó alternatíva. bár szerintem minden rajongójuk a vic 3-mat várja tűkön ülve.
#48
#16: Éppenhogy a 20 éves bugok amiket 95.ben tapasztaltam változatlanul megjelentek az új verzióban. Az AI változatlan, a pathfinding változatlan. Az eredeti dos-os videót áttolták egy upscaleren. Ennyi. Az lett volna méltó felújítás ha újradigizik a nyers greenscreen felvételeket és újracsinálják a CGI_t, csak az ugye költség az upscaler meg gyakorlatilag ingyen van. Én nem tudok segíteni azon hogy nem látjátok át mekkora lehúzás ez így, és mennyivel több volt ebben.

Ez talán így €5-ért nem lenne pofátlan árulni, de elmenne ingyenes patch-nak is azoknak akiknek megvan az eredeti, ami nekem most már 3 példányban van meg.
#47
#43: ez