Jurassic World Evolution - az Epic utolsó ajándéka

  • Írta: gorien
  • 2020. december 31.
  • Akció
Link másolása
Végéhez ért az év, és végéhez ért az Epic ünnepi ajándékosztása is. Az év utolsó ingyenjátékaként a Jurassic World Evolutiont tehetjük zsebre, hogy felépíthessük a saját dinoszauruszparkunkat.

Elérkezett az Epic Games Store kéthetes ajándékozásának utolsó napja is: végső ajándékként a parképítő játékok szakértőinek, a Frontier Developmentsnek gondozásában készült Jurassic World Evolutiont szerezhetjük be költségek nélkül. Ehhez szokás szerint nem kell mást tenni, mint ellátogatni az Epic oldalára, aktiválni a játékot, és kezdődhet is a dinoszauruszokkal tömött látványosságok építése. A többi ajándékkal ellentétben erre már újra egy hetünk van.

A jövő héttől az Epic visszaáll a szokásos kerékvágásba, azaz ismét jönnek a heti ingyenjátékok. 2021 első hetében a Crying Sunst adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. Az Alt Shift taktikus roguelite-jában az űr felfedezése és hajóflották építése vár ránk, meg persze az elmaradhatatlan űrcsaták.

14.
14.
szujonor
A Crying Suns-nak nagyon örülök!
13.
13.
manderel
#11: A fél autó használhatatlan, de itt nem az, és szórakoztató az is, amit kapsz. Függetlenül attól, hogy vannak "feláras extrák".
12.
12.
csoki0619
Melyik volt az a dínós park manage-elős játék, amelyikben a dínók dns-ét lehetett keverni és olyan korcsokat lehetett létrehozni, mi a repülő T-Rex fejű pterodaktil. Sokat játszottam vele.
11.
11.
Ooorky
#10: Végül is ha ingyen kapsz egy fél autót kit érdekel a másik fele :D
10.
10.
Norbaszki
Nekem tetszett. Nem éreztem azt, hogy a dlc-ékben maradt a játék java. Kit érdekel Dr. Wu, vagy plussz mínusz 5-6 Dino. Ingyen meg végképp...
8.
8.
SgtEversmann
Szerintem a DLC-k hiánya itt a legkisebb gond. Megvolt nekem. Manager része még el is ment, de mint park szimulátor már nem. Sok interakciód nem volt a vendégekkel. Ha örültek/ha bánatosak voltak, ugyanúgy néztek ki. Meg van vagy 5 pálya, és ennyi. És azoknál is sokszor csak annyi, hogy mínuszból indulsz. Na, az a combos onnan felhúzni. Malmozni, hogy felemelt poló, kaja árakból nullára gyere.
Valahogy én egy sokkal kreatívabb játékot vártam volna.
7.
7.
Guba32
#3: Switchen játszom,örülök ennek is,ez csak olyan pötyögés(meg ott vagy 40€) ,a Stronghold Crusaders mellé(huuhh,de lelassultam 20 év alatt...:) )
6.
6.
Ooorky
#4: A Deluxe upgrade-ről nem is beszélve, ami szimplán 5 kivágott dinoszarurusz, szintén az előrendelőkkel kib*szva...
5.
5.
Ooorky
#4: Ja csak előrendelőknek olyan feature-ok is be voltak anno ígérve amik végül a Dr. Wu-s DLC-be kerültek be, így ők fizethettek érte külön...
4.
4.
ribizly
#3: Ez azért részben szándékosan van így. Ha valakinek bejön, akkor azokat már meg fogja hozzá venni. És így lesz bevétel az ingyen játékból.
Pl. anno adták ingyen (is az 1$-os HumbleB-s akció után) a BF3-at. Ami egy igen komoly dolog volt, ám a szerverek legtöbbje csak a premium (összes DLC-vel rendelkező) player-eket engedte csak be. Nyílván többen beleszaladtak akkor már abba.
3.
3.
Ooorky
#2: Az a baj DLC-k nélkül a feature-k minimum fele hiányzik...
2.
2.
Guba32
Régen PS2-n sokat játszottam az Operation Genesisszel,most ezt lehúztam a frissen kapott notira,megnézem érdekel e még ez a szöszmötölés.
1.
1.
Ooorky
Behúztam Steam-en 4,49€-ért aztán másfél óra után ment a refund.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...