Hitman 3 - videón az első öt perc

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 2.
  • Videó
Link másolása
A Game Informer szállította a Hitman 3 legújabb kedvcsinálóját, a magazin jóvoltából a játék első öt percének felvételét leshetjük meg ezúttal. A 47-es ügynök Dubaj felé veszi az irányt.

A játék intróját követően a játékmenet első öt percéből is kaptunk némi videós ízelítőt a Game Informer jóvoltából. A Hitman 3 első bevetésén a 47-es ügynök Dubaj felé az irányt, hogy részt vegyen a világ legmagasabb épülete, a Burj Al-Ghazali megnyitóján, ahol két célpontot is el kell tennie láb alól:

A Hitman 3 január 20-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára, ezenkívül felhősített formában Nintendo Switchen is játszható lesz.

10.
10.
Nate Hope
Nekem eddig igazából az összes rész tetszett, szóval kíváncsian várom ezt is.
9.
9.
DarkLord
Nekem az Absolution volt az utolsó része, ami tetszett.
8.
8.
Ps fanboy
#4: De legalább azt megtudhattuk, hogy lesz árnyékvetése a karakternek, legalábbis úgy mutogatták-többet fordult oda a kamera mint az 2021-ben indokolt lenne, mintha ez valami nem mindennapi future lenne.
7.
7.
manderel
#4: Ez így van, és ez így is van rendjén. Egy baromi élvezetes techdemo, nagyon bírtam eddig minden részét.
Az Absolution kilógott a sorból, ott lineárisabb történetvezetés volt. Az sem volt rossz, de végig azt vártam, hogy mikor engedi már el a kezem, és kapok egy szabad játszóteret. Sajnos ez abban nem jött el.
6.
6.
medson
#4: Igen ez a lényege a hitman sorozatnak, az absoultions leszámítva mindig is ez volt.
4.
4.
Dízel
Ez a jateksorozat evek ota olyan mint egy techdemo. Osszedobalnak mindenfele palyakat mindenfele random kinyirando karakterrel, de abszolut nulla storyval, vagy egy fo szallal, ami vegig kiseri az egesz jatekot. Elindulsz, kikell nyirni 2 embert, adnak hozza egy jatszoteret es old meg. Ez nalam kimeriti a techdemo fogalmat.
2.
2.
#1: Hmm. Talán lövöldözni kellett volna egy Hitman-ben, vagy előre megumtatni, hogy hogy kell kinyírni mindenkit a játékban? Mindegy, akkor felhívom őket, hogy takarítsák le az internetről a fostos videójukat.
1.
1.
Viktor_The_Best
Inkább ne is mutatták volna, olyan rövid volt ez a videó. Tud sétálni a karakter hú de jó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...